I Found It

May 10, 2012

Jo tammikuusta asti etsintälistalla ollut keltainen huivi löytyi kuin löytyikin tänään! <3 Vaikka olin ajatellut sellaista kirkkaamman keltaista, oli tämä neonkeltainen, joka vähän taittaa limeen enemmän kuin piristävä löytö. Se suorastaan sokaisi minut kirkkaudellaan Zaran ovesta sisään mentyä. Materiaali on ihanan pehmoista ja kepeää - huivi soveltuu hyvin myös kesäkäyttöön.
Zara <3

Suuntasin tänään töiden jälkeen Turkuun ystävää tapaamaan ja asioita hoitamaan. Käytiin katselemassa kesää varten lierihattuja ja yksi varsin ihastuttava Ted Bakerin hattu Stokkalta löytyikin.

Myös herkun puolella tuli piipahdettua äitienpäivä viemisiä hankkimassa.
Suomeen saapunut Promod vaateketju saa minut aina hämmästymään kun astun sovituskoppiin. Siinä valaistuksessa on jotain niin mystistä!
Todistaakseni tämän, nappasin itsestäni pari kuvaa kännykällä. Kuvia ei ole muokattu mitenkään vaan valaistus saa aikaan virheettömän meikin ja ihon, vaikka tuossa kuvassa meikkini on jo 12h vanha.
Suosittelen poikkeamaan Promod-liikkeessä ja hämmästymään paitsi ihanista vaatteista & asusteista edullisine hintoineen myös siitä sovituskopin valaistuksesta! :)

2 comments:

  1. Vitsi oot ihanan ruskea! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :) Valitettavasti se taitaa kyl olla valoista johtuvaa harhakuvaa.. :D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.