Ted Baker

July 20, 2012

Olen noin puolitoista vuotta fanittanut Ted Baker-merkkiä. Ensimmäisen kerran kävin merkin liikkeessä Miami Beachillä sijaitsevassa suuressa ostoskeskuksessa: Aventura Mallissa. Rakastuin liikkeen kauneuteen, pukukoppien tilavuuteen ja superystävälliseen palveluun!
Suomessa Ted Bakeriä myy Stockmann. Vaatteet ovat suhteessa kalliimpia kuin vaikka laukut ja kukkarot. Merkki tunnetaankin laadukkuudestaan ja se todella pitää paikkansa. Olen myös testannut Ted Bakerin virallisten nettisivujen toimivuuden. Kannattaa vierailla, syysmallisto on nyt saatavilla: http://www.tedbaker.com/
Tilasin silloin mekon ja se saapui todella nopeasti, myös pakkaus oli kaunis - Ted Baker tyyliä edustava pahvilaatikko, jonka sisältä mekko löytyi silkkipaperiin käärittynä. <3

Odotinkin kovasti Lontooseen pääsyä, koska merkki tulee sieltä. Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessani tehneeni Ted Bakerin outletista pari löytöä.
Tässä kuvat niistä:


Niin rakkaus <3

Tämä vähän pidemmän mallinen sailor-henkinen toppi ei pääse kuvassa  ihan oikeuksiinsa, mutta varmasti tulen sitä paljon käyttämään niin näkyy sitten paremmin. Hauska yksityiskohta on nuo "raidat", jotka ovat ohutta ketjua.
Kävin myös Lontoossa valtavassa Selfridgesin Oxford Streetillä sijaitsevassa tavaratalossa. Siellä oli tavallisen liikkeen kokoinen Ted Bakerin osasto (tästä voi vähän hahmottaa kuinka valtava tavaratalo kokonaisuudessaan oli) ja nappasin siitä iPhonella muutaman kuvan muistoksi ja teille jaettavaksi.

Jos tykästyit niin juuri näitä kasseja ja kukkaroita saa Stokkalta! :) Jotain tuotteita löytyy myös Stockmann.comin sivuilta.

Kuin karkkikaupassa olisi <3


Noita suojakoteloita katsellessa oikein harmitti ettei ole tullut hankittua Aplen iPadiä - yksinkertaista tyylikkyyttä.

Welcoma to the jungle!


Koska kaikki oli niin kauniisti esillä ja vielä hyvät aletkin, niin en täältä pystynyt poistumaan tyhjin käsin. Kaikki hankinnat kuitenkin olivat sellaisia, joita olin miettinyt/etsinyt jo pidemmän aikaa.

Olen himoinnut tätä läppärikoteloa useamman kerran Ted Bakerin sivuilta, mutta en ole raaskinut hankkia. Nyt se oli puoleen hintaan niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Varsinkin kun normikokoiseen läppäriini ei ole tähän mennessä ollut suojakoteloa. Tämä on niin kaunis, että sitä voisi hyvin käyttää clutchinakin. Vai mitä olette mieltä?


Paita on valitettavasti ryppyinen, koska kuvasin sen suoraan matkalaukusta :( Paita on kuitenkin sellainen ihana vähän alaspäin levenevä ja todella ajaton niin väriltään kuin malliltaankin. Hauska yksityiskohta oli tuo keltainen vyö. Tämäkin oli puoleen hintaan.


Ainut normaalihintainen, mutta sitäkin tarpeellisempi, hankinta oli tämä tilava meikkipussi. Mainitsinkin yhdessä aiemmassa postauksessa, että tarvitsisin toisen pussukan, koska kaikki tavarat eivät mahdu yhteen. Pussukka on muovia, eli ei mene pilalle vaikka joku purkki vuotaisikin. Tämä on myös sitä tyypillisintä Ted Bakeriä, koska usein mallistoissa esiintyy rusetteja. Ihanan naisellista <3
Mitä mieltä te olette Ted Bakeristä? :)

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.