Vieraana häissä

August 7, 2012

Kymmenen vuoden tauon jälkeen osui omalle kohdalle kutsu mitä ihanimpiin juhliin - häihin! <3
Rakastan häitä, koska ne menevät minun listallani kärkisijalle onnellisimmissa juhlissa.

Suomessa on myös harvoin tilaisuuksia/juhlia joihin saisi oikeasti laittautua ja pukeutua juhlavasti. Häät tekevät poikkeuksen tämän suhteen. On mielestäni kunnianosoitus hääparia kohtaan, että on laittautunut juhlaa varten.
Olen myös tämän lauseen kannattaja: "Pukeudu aina ennemmin vähän yli kuin, että olisit alipukeutunut juhlan tasoon nähden."

Hääpäiväksi sattui mitä ihanin ilma ja ruokailujen lomassa tuli nautittua auringosta ja hääpaikan kauniista ympäristöstä.

Oma päiväni alkoi omaan liikkeeseen menolla, jonne tuttu kampaaja saapui laittamaan hiukseni juhlakuntoon. Sain vasta päivää ennen häitä hankittua mekkoni. Mekko oli tarpeeksi juhlava yksinään, niin päätimme luopua kampauskampaus ajatuksesta ja vain tehdä kestävät kiharat. Päätös oli loistava ja sen kruunasi muutama hiustimantti. En nykyisin oikein koskaan enää jaksa itse kihartaa hiuksiani. Pituutta on sen verran, että on yksi osio kiharrettava kahdessa eri osassa. Vähän kyllä innostuin, että jos joku kerta edes muutaman kiharan saisi itse aikaiseksi niin tekisi sekin mukavasti erilaisen lookin.

Tässä lopputulos:

Look luotiin näillä tuotteilla:

Olin pessyt hiukset illalla enkä laittanut niihin pesun jälkeen mitään tuotteita. Kaikki hiusosiot suihkutettiin Redkenin muotoilusuihkeella ennen kiharrusta. Tyvi kohotettiin Four Reasonin hiuspuuterilla ja viimeistelyyn käytettiin Keunen extra forte hiuslakkaa. Ennen hiuslakkaa lisättiin vielä 5kpl suoristusraudalla kiinnitettäviä hiuskristalleja. Ajattelimme ensin tehdä sekaisin kiharoita GHD:n suoristusraudalla ja tuolla kuvassa näkyvällä philipsin "mammakihartimella", mutta mammalla tuli paremmat kiharat niin teimme sitten pääasiassa kaikki kiharat sillä. Nimen mammakiharrin olen antanut tälle kihartimelle siksi, että en muista onko se ostettu markoilla vai euroilla! :D Mutta hyvin pelittää edelleen - mitä nyt sen tarvitsee antaa lämmetä ainakin kymmenen minuuttia ennen käyttöä.

Testasin nyt ensimmäisen kerran itse noita hiuskristalleja ja annan niille kyllä lämpimät suositteluni <3 Ne kestivät myös hiustenpesun ja vasta yli viikko häiden jälkeen nappasin ne pois. Siinä kohtaa sain poistettua ne ihan strassia hiusta pitkin liu'uttamalla. Strassit kiinnitetään suoristusraudalla ja niissä on jo valmiiksi liimapinta, laitto on siis simppeliä.

Hääparille <3
Juhlapaikka, Wiurilan Kartano.


Mekko, Maleenasta (Juhlavaatteiden erikoisliike naisille Salossa) // Korut, Guess // Kengät, Prada // Laukku, MulberryTässä sitä lupaamaani kuvaa Mulberryn Harriet laukusta. Harriet sarjassa on myös oma clucth. Tämä on crossbody hihnalla varustettu ja vähän isompi, mutta hihnan pystyy osittain irrottamaan jolloin samasta laukusta saa myös clutchin. Tämän ominaisuuden vuoksi oli helppo tehdä valinta kahden kaunottaren välillä.
Kävin muuten värjäyttämässä ennen häitä itselleni tuollaisen tummemman tyven ja olen kyllä tykännyt. Mukavaa vaihtelua pelkän normi tyvivärjäyksen sijaan. Ehkä seuraavaksi testaan niitä liukuvärjättyjä latvoja?


Tässä vielä kuvaa mekosta takaata. Voiko strasseja olla ikinä liikaa? :)


Alkuvuonna Tukholmasta hankkimani Aldon supertyylikkäät kiilakorkokengät olivat toinen kenkävaihtoehtoni juhlien suhteen. Päädyin kuitenkin Pradoihin, koska olen käyttänyt niitä enemmän ja tiesin jaksavani hyvin olla niiden kanssa koko päivän. Mutta pakko taas kehua Aldon kenkiä! Vaikka näissä on pohjaa n.12cm ovat ne silti todella hyvät jalassa ja tuntuvat tukevilta. Myös kenkien värimaailma on huippu. Onko teillä jollain kokemuksia Aldon kengistä? :)


<3

4 comments:

  1. oi vitsit kun naytat kauniilta!upee mekko ja hiukset! terkkuja sloveniasta:) t.maija

    ReplyDelete
  2. aivan täydellinen toi sun mekko, olit muutenki tosi nättinä! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.