Päivän asua viime viikolta

September 9, 2012

Mainitsinkin jo viime viikon postauksessa siirtyneeni syksyyn ja bootseihin vaatteiden ja asusteiden kanssa.

Ei lainkaan huono valinta, koska nyt on ne petollisimmat säät tulla kipeäksi. Tällä viikolla on parina aamuna ollut vain muutama aste lämmintä, kun olen kahdeksaksi mennyt töihin. Hanskoja en suostu vielä käyttämään. Radiossa nimittäin puhuttiin tällä viikolla, että ensi viikoksi lupaillaan lähes hellettä. En oikein jaksa tähän uskoa, mutta katsotaan mitä päivät tuovat tullessaan.

Tässä syksyinen asuvalintani:

Huivi, Mulberry / Neule, TopShop / Toppi, Sisley / Legginssit, Gina Tricot / Kengät, DinskoHankin tämän ihanan Mulberryn klassikkohuivin Tukholmasta. Osuva hankinta juuri tähän syksyyn, koska huivista löytyy syyssesongin trendivärit: vihreä ja viininpunainen.

Dinskon bootsit ovat myös hankittu Tukholmasta, mutta kolme vuotta sitten. Käytin niitä silloin paljon ja nyt olen ottanu ne kolmen vuoden tauon jälkeen uudelleen käyttöön. Bootsit eivät ole oikeaa nahkaa, mutta todella hyvässä kunnossa kuitenkin. Jos esim. kirppikseltä bongaatte tämmöiset niin suosittelen hankkimaan, ovat nimittäin todella hyvät ja pehmeät jalassa.

Kokeilin Tukholmassa kymmeniä neuleita, koska halusin löytää sen täydellisen. Olin melkein jo luovuttanut, kunnes vetäisin päälleni tämän Topshopin ihanuuden. Ei kutitusta, sopivan rento, tarpeeksi pitkä ja mikä parasta - NIITTEJÄ! <3 Myös väri on täydellinen, koska tätä on helppo yhdistää kaikkeen.

Mitä syyshankintoja te olette ehtineet jo tehdä?

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.