Valintani Lindexin Missoni - mallistosta

October 3, 2012

Viikko sitten odotus palkittiin ja Lindexin ja Missonin yhteistyömallisto oli hankittavissa.
En ihan yhdeksäksi liikkeeseen kerennyt, mutta ennen kymmentä kuitenkin. Sovittelin monia juttuja, mutta kerrankin otin järjen mukaan sovituskoppiin ja tuumin, että mitä näistä ihan oikeasti käyttäisin enemmän kuin kerran.
Silloin hyvä vastaus on aina: huivi.

Päädyin kahteen huiviin ja yhteen neuleeseen. Neuletta olen jo käyttänytkin ja se on aivan superihana ja todella pehmeää materiaalia! <3

Ystäväni oli aamusta asti töissä, joten kuvailin hänelle sovituskopissa malliston antia, jotta tietäisi, että mitä itselleen haluaisi. Netistä kun oli jo ennen kymmentä lähes kaikki myyty loppuun.
Se on jännä ilmiö, että nettikaupoista kaikki tällaiset yhteistyömallistot ostetaan samantien. Siksi olen niiden suhteen aika lailla luovuttanutkin. Jos vaan mahdollista niin menen liikkeeseen livenä tsekkaamaan mallistot. Joskus tuurilla on netistäkin jotain saanut napattua.

Tässä vähän sovituskoppi materiaalia hankinnoista:Tämän neuletakki oli aivan ihana malliltaan ja väritykseltään. Valitettavasti materiaali oli oikein pistelevän kutittavaa :(


Kävittekö mallistosta jotain kivaa itsellenne hankkimassa?

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.