Nudet sukkahousut takaisin käyttöön

November 19, 2012

Muistan lapsena vähän naureskelleeni aikuisten käyttämiä nudeja sukkahousuja ja olihan minulla itsellänikin sellaiset jossain pakollisissa juhlissa.
Kutsuin niitä mammanvärisiksi.
Siitä on nyt noin viisitoista vuotta aikaa ja kappas: olen itse rakastunut näihin mammoihin.
Olen jo kauan ollut vannoutunut mustien sukkahousujen käyttäjä, mutta kun syksyn Stockmann premiere- lehdestä bongasin useista kuvista valkoiset sukkahousut olin myyty.
On mekkoja, jotka jäävät talvella kaappiin vain sen takia kun ne eivät yksinkertaisesti sovi mustien sukkahousujen kanssa.

Hankinkin ne lehdessä näkyneet valkoiset ja samanmerkkiset nudet.
70deniä ilman kiiltoa, suosittelen.
Tarvitsen sukkahousuista koon L-XL ettei haarakiila roikkuisi polvitaipeissa. Myyjä sanoi mitotuksen olevan aika pientä ja suurin koko mitä heidän valikoimiin oli tullut oli se koko L. Otin riskin ja se kannatti, sukkahousut olivat juuri täydellisen kokoiset. Pituutta minulta löytyy 177,5cm, jos mietit, että riittääkö pituus itsellesi.


Muistaakseni sukkahousut olivat laatuunsa nähden todella edulliset, vain 7,9€. Valkoiset odottavat vielä ensimmäistä käyttökertaa.
 Yhdistin sukkahousujen kanssa Ted Bakerin mekon sekä jo tammikuussa hankkimani Cubuksen ylisuuren neuletakin, josta on tänä syksynä tullut ehdoton lempparini.
Kuvia varten laitoin jalkaani Aldon kiilakorkkarit.


3 comments:

 1. Koomista, miten sukkahousut jakaa mielipiteitä. Joskus 20 vuotta sitten 20 - 60 vuotias nainen ei käytännössä missään olosuhteissa voinut esiintyä julkisella paikalla yli 20 den sukkahousuissa. Silloin noita esittelemiäsi 70 den nudeja sukkahousuja ei olisi voinut kiskoa jalkaansa kukaan alle 70 v. Sitten paksutkin sukkahousut hyväksyttiin juhlavampaankin pukeutumiseen. Mielestäni nuo on ihan hauskat ja varmasti lämpöiset.

  Se on mielestäni valitettava ilmiö, että sukkahousuja ja leggingsejä on alettu pitää housuina. Sopii alle 3 v. muotiin, mutta ei vanhemmille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta infosta, mielenkiintoista, koska itse taas en muista, että koska olisin käyttänyt 20 den sukkiksia. Ehkä syynä on se, että olen niin sählä, että ne vaan yksinkertaisesti hajoavat heti käytössäni.
   Ja tosiaan, 70 den sukkiksilla tarkenee talvellakin. :)

   Olen tuosta kanssasi täysin samaa mieltä. Housut on kuitenkin housut ja vain silloin saa takalisto vilkkua.

   Delete
 2. Mammanväriset sukkahousut tai mummosukkahousut....Kylläpä tosiaan löytyy mielipiteitä joka lähtöön. Ainoa juttu mistä sukkahousumaailmassa en ole kuullut juuri mitään moitteita on??....tietysti mustat sukkahousut. Musta on aina tyylikästä. No onhan noita mustia sukkahousuja minullakin vaikka kuinka monet, eri paksuuksia ja monenlaista kuviointia. Mutta, mm. tuon tutun näköisen pakkauksen myötä löysin värit. Satunnaisesti olin aiemmin käyttänyt joitakin tummia sävyjä. Mutta ainaiseen kaksivärisyyteen (musta ja nude siis) turtuneena poimin ostoskoriin pari vuotta sitten farkunsiniset ja myös valkoiset sukkahousut.

  Olen vähän ihmetellytkin mikä valkoisissa sukkahousuissa on vikana kun niitä ei juuri kenelläkään näy, ei edes luonnonvalkoisena. Minulla on molempia, ja mieluummin käytän ihan vitivalkoisia, jotka saavat olla vaikkapa juuri 70 denin. Peittää vähän ihon epätasaisuutta. Ja minullakaan ohuet 15-20 denierin sukkahousut eivät kestä kuin 1-2 käyttöä. Kesällä ohuina sukkiksina juuri nudet, niin ei paljoa näy jos lähtee purkautumaan. Leggingsit sitten?? No on käytössä aniharvoin.

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.