Zaran statement kaulakoru

December 28, 2012

Joulusta on nyt nautittu ja arkeen palattu. Heti torstaina suuntasin töihin ja töiden jälkeen piipahdin Turussa ystävää moikkaamassa. Arkeen paluun myötä toivon, että ehtisin taas enemmän tänne kirjoittelemaan. Se olkoon myös uudenvuodenlupaukseni eikä pelkkä toive.
Jouluna tuli niin ihania lahjoja, että tavallaan päätin, että aleihin en menisi ollenkaan.
Tänään kuitenkin kävelin H&M:n läpi ja niin, siellä roikkui kauan etsimäni viininpunainen nahkahame. Tämä yksilö oli kuitenkin keinomatskua, mutta ei anneta sen häiritä, koska hinta oli niin edukas.
Teen siitä oman postauksen myöhemmin.

Olen useammankin kerran maininnut, että tykkään Zaran vaatteista. Koko syksyn olen hypistellyt aina tilaisuuden tullen Zaran koruja ja varsinkin niitä statement yksilöitä. Valinnanvaikeus on varmasti ollut se syy, että miksi hankintaan on mennyt näin paljon aikaa.
Ennen joulua piipahdin Helsingissä ja silloin päätin, että nyt hankin sen korun.


Tätä korua en ollut aiemmin nähnytkään ja se oli juuri se, mitä olin etsinyt. Vaikka kokoa ja näköä riittää on se silti sopivan yksinkertainen yhdistettäväksi lähes asuun kuin asuun.

Osuiko valinta teistä nappiin?

Suunnittelin, että rakentaisin vuodenvaihteen asun tämän korun ympärille. Ensimmänen askel on kynnet, jotka viikonlopuan aikana on laitettava uuteen uskoon. Sen verran olen saanut niitä mietittyä, että nimettömät teen erivärisiksi kuin muut kynnet. Se tuo niin kivaa vaihtelua itselle.

Tässä vielä kuvina eilisen fiiliksiä:

Kävin ensimmäisen kerran Morrison's ravintolassa. Valitsin vuohenjuustoburgerin ja voin lämpimästi suositella tätä annosta.

Arkeen paluun piristyksenä toimi kynsiini natsaava Gloria, joka oli näytelehtenä ilmestynyt postilaatikkoon.

Lämmin huivi on tärkein asusteeni koko talven. Kuvan huivi on Sisters pointin.

2 comments:

  1. Koru on upea ja niin sua! <3 Ja kiitos torstaista, oli ihanaa nähdä :) - A -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru! <3 Oli kyllä huippua nähdä ja ruokapaikan valintakin meni niin nappiin. Sun reissun jälkeen sit pian uudestaan! <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.