Asukuvien paluu

January 17, 2013

Vuorokausi oon taas vaihtunut jo seuraavan puolelle, mutta haluan nyt vielä tehdä pitkästä aikaa asukuva postauksen.
Ottaisin mielelläni vaikka joka päivä asukuvia. Ongelmana onkin, että aamulla en niitä kotona ehdi ottamaan ja töiden jälkeen olen monesti mennyt salille ja siellä se asuvalikoima ei niin kovin vaihteleva ole.
Mietin jo edellisviikolla, että vaihtaisin liikkeessäni yhden pöydän paikkaa, jotta saisin sen näkyvämmälle paikalle. Tarkoituksena olisi tehdä siihen jonkinlainen ale-pöytä ja saada tuotevalikoimaan tilaa kevään uutuuksille.

Tänään sain viimein pöydän siirrettyä ja samalla tajusin - ison peilin edessä ei ole enää mitään estettä kuvien ottamisen kannalta.
Tavoitteena olisi tämän vuoden aikana hankkia joku näpsäkkä järjestelmäkamera. Sitten kuvanlaatukin paranee huomattavasti. Niin ja onhan meidän taloudessa yksi järkkäri jo olemassa, mutta jotenkin en vain uskalla sitä ottaa töihin mukaan. Olisi kamalaa jos hajottaisi jotain toisen omaa.

Menin tänään pitkästä aikaa kahdeksaksi töihin. Yllätys yllätys, nukuin pommiin. Kiireessä valitsin päälle mitä ensimmäisenä käteen osui. Päässä takoi vain kaksi sanaa: kiire ja kylmä.Paita, Bik Bok / Karvaliivi, Zara
Housut, COS / Kengät, UGG Australia 
Kännykänkuoret, Marc by Marc Jacobs
Untuvatakki, Zara / Huivi, Sisters Point

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.