Koukussa Victoria's Secrettiin

January 15, 2013

Olen saanut koko alkuvuoden kartettua alennusmyyntejä. Päivittäin mailista löytyneet Victoria's Secretin alemainoksetkaan eivät ole saaneet minua sortumaan, koska joulupukki muisti niin ihanilla jutuilla kyseiseltä merkiltä.
Sunnutaina se sitten tapahtui. Listasin FB-kirppisryhmään vaatteitani myyntiin ja yksi paita oli vs:ltä tilattu. Siitä kiinnostunut alkoi myös kyselemään sivuilta tilaamisesta ja vaikka tiesin liikkuvani vaarallisilla vesillä klikkasin itseni Victoria's Secretin nettisivuille, jotta saisin linkin hänelle kopsattua. Ajatus oli siis kaunis, mutta en vaan pystynyt sulkemaan enää itse nettisivua, koska ALE-banderollit suorastaan vyöryivät silmilleni.  Ja sitten se pahin lause: yhdestä ale-tuotteesta -20% ekstra-ale vain maanantaihin saakka.

Kävin joka ikisen ale-osion läpi ja karsin ostoskorin sisällön muutamaan must-have tuotteeseen. Kaikki oli vähintään puoleen hintaan ja yhdestä se EKSTRA-ALE siihen päälle.
Normaalihintaisista valitsin PINK-malliston juomapullon joita oli tullut uudelleen valikoimiin. Nyt on taas hyvä syy mennä salille hikoilemaan.

Tämän tilauksen tuleminen kyllä vähän jännittää - ei tuotteiden vaan ajan puolesta. Olen aina valinnut tilausta tehdessäni nopeamman toimituksen 20$ ekstramaksulla. Tällöin tilaus on tullut UPS:n kautta vajaassa viikossa suoraan kotiovelle. Palveluun on myös kuulunut, että he hoitavat pientä korvausta vastaan tullauksen puolestani ja siitä on sitten tullut erillinen lasku postilaatikkoon itse paketin saapumisen jälkeen.
Nyt jätin tuon kohdan rastittamatta, koska tilaukseni oli aika pieni edellisiin verrattuna. Tulliin tilaus varmasti päätyy, mutta mielenkiinnosta haluan tietää, että kuinka kauan sen nyt kestää tulla ja, että minkä verran UPS ottaa siitä tullauksesta välistä.

Lupaan raportoida sitten joskus, että miten tässä loppupeleissä kävikään.

Aiheesta innostuneena, kokosin Polyvoressa aivan ihanan kollaasin pelkästään Victoria's Secretin tuotteista.


Näitä ihanuuksia pääset tilailemaan osoitteesta: http://www.victoriassecret.com/

Hinnat euroina ja suorat linkit tuotteisiin löydät Polyvoresta tämän linkin kautta:  http://www.polyvore.com/cgi/set?id=68940719

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.