Huppu päässä kiristyvään pakkaseen

February 21, 2013

Tällä viikolla on ollut KYLMÄ. Muutamakin pakkasaste lähes pluskelien jälkeen tuntuu suhteellisen jäätävältä kun ehti jo tottumaan lämpimämpään.
Tykkään kävellä ja olisi kiva aloittaa taas reippaat kävelylenkit. Mutta kun on pakkasta niin en vaan saa itseäni lähtemään ulos. En vaikka kovasti polttelee uudet lenkkarit, joita en vielä kertaakaan ole päässyt käyttämään.

Urhoollisesti siirryin uggienkin käytöstä pois, mutta ehkä ne on vielä kaivettava takaisin esiin. 
Onneksi en pluskeleillä vielä untuvatakkia hylännyt, sillä nyt se isoine huppuineen on ollut korvaamaton.
En voisi elää ilman talvitakkia, jossa ei olisi isoa ja muhkeaa huppua. Tämänkin takin muhkea huppu oli juuri se syy, että miksi sen enkä yhtä toista takkia, loppupeleissä valitsin.  Hyvä valinta on ollutkin, koska takki on palvellut minua jo kaksi talvea. Vielä kovemmilla pakkasilla olen turvautunut joulupukilta saatuun valkoiseen Peakin takkiin. En edes uskalla käyttää sitä jos on plussakelit, koska varmasti kurastaisin sen auton kylkeen. Takista löytyy kuvia täältä.

Eli huppu päähän ja menoksi, kyllä se kevät sieltä vielä tulee. Tällä hetkellä aurinko paistaa!

Takki, Zara / Huivi, Missoni at Lindex
Neuletakki, Cubus / Toppi alla, H&M
Housut, Dr. Denim / Laukku, Mulberry
Kengät, Skopunkten / Villasukat, saatu lahjaksi ystävältä <3

2 comments:

 1. toi takki on kyllä niin kiva!tänkin aamun pakkaslukemien perusteella ei kyllä talvitakkia ja uggeja hetkeen kannata pois laittaa:D t.maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Totta, ihan järkkyjä lukemia!! Onneks nyt jo näyttää lukemat inhimillisemmiltä kun phonesta äsken kurkkasin. Ensi viikolla päästään sen mukaan plussan puolelle taas. <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.