Vaatekaapin totaalityhjennys

February 24, 2013

Tämä viikonloppu alkoi jo perjantaina salilla & kasvohoidolla.
Koska sain nauttia kolmen päivän vapaasta (ensi viikolla sitten onkin vain yksi vapis vastapainoksi) olin päättänyt viimein aloittaa täysillä vaatekaappien tyhjennyksen.


Jotenkin lähestyvä kevät saa aina tämän inspiraation minussa aikaan. Tällä kertaa inspiraation lähteenä on toiminut myös kovaa vauhtia lähestyvä Tallinnan reissu.
Mielessäni olen jo miettinyt, että mitä kivaa kevääksi tarvitsen ja sitten on toki aina niitä himotuksia, jotka ei välttämättä tarpeellisuuslistan ykköseksi mene.
Kaksi listalla ollutta sain toteutettua jo eilen, kun suuntasin käymään Turussa. Etsinnässä oli kyllä jokin muu listalla ollut vaate, mutta palaan tähän asiaan kuvien kera omassa postauksessa.


Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että vaatekaappini kaipaa tyhjennystä sellaisista vaatteista, jotka ovat mielestäni aivan ihania, mutta joita jostain syystä en siltikään tule käyttäneeksi. Varmistuakseni siitä, että vaate ei sitten loppupeleissä ehkä olekaan juttuni puen sen yhdeksi päiväksi päälle ja jos päivän aikana vähänkään tulee sellainen olo, että en viihdy vaatteessa, pistän sen myyntiin.
Kerrasta poikki on ollut toimiva systeemi, enkä koskaan ole harmitellut jälkikäteen, että miksi myin sen.

Joskus vuosia sitten myin todella paljon juuri vaatteitani huuto.netin kautta. Ja siitä asti kun olen muuttanut porukoilta olen kerran vuodessa vähintään ottanut kirppispöydän viikoksi tai pariksi. Silloin saa siivottua kaikki mahdolliset kaapit.

Nyt olen kuitenkin noin 1,5vuoden ajan myynyt tavaroitani facebookin kirppisryhmissä. Eniten käytän semimerkkien ja laatumerkkien kirppisryhmiä.
En koe tuotteiden postittelua haittatekijäksi, koska totuin siihen jo huutiksen aikoihin. Saan myös samalla kivasti käytettyä uusiksi kuoria, joissa liikkeeseeni toimitetaan tilauksia.


Vasemmassa yläreunassa näkyy tuo vaatevuori, joka odottaa kuvailua. Toivottavasti saan alkuviikon aikana aikaiseksi kuvattua koko kasan pois. Sitten seuraava haaste onkin kuvien listaus ryhmiin. En viitsi kuvata ihan kaikkia kerralla, koska tulisi niin uupumus kuvia koneelle ja kirppisryhmään ladatessa.

Mutta nyt menenkin taas muutaman kohteen lisäämään kirppisryhmiin, että urakka on edes joskus suoritettu.

Mitä teidän viikonloppuun on kuulunut?
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.