Viikkoni instagramin kautta

February 10, 2013

Lähes kaikki blogini kuvat on kännykkäkuvia ja sen jälkeen kun koukutuin instagramiin on yhä useampi kuva myös muokattu sitä kautta ja sitten päätynyt tänne.
Blogini ja instagramini on aika tiiviisti yhteydessä, mutta nyt ajattelin tehdä ensimmäisen kerran postauksen niin, että kerron kaikista tämän viikon instagram kuvistani postauksen kautta, ilman sen kummempaa yhdistävää aihetta.
Olen miettinyt tätä ennenkin ja nyt olen muutamilla muillakin vastaavaa nähnyt niin innostuin sitten idean toteuttamaankin.

Suurin osa kuvista on eiliseltä. Vietin koko vapaapäivän Helsingissä. Lähdin liikenteeseen ennen kymmentä ja kotona olin yöllä yhdeltä. Perjantai-ilta meni lahjoja viimeistellessä ja asua pohtiessa. Mutta nyt on vapaat taas vietetty ja paluu arkeen alkanut. Blogia ehti jo tulla ikävä näinä parina päivänä! <3

Olen lapsesta asti ollut heikkona kirpeisiin karkkeihin. Saatiin näitä ihanan kirpeitä herkkuja tuliaisiksi Teneriffalta.

Supersöpöt Keunen Blend-sarjan testerit oli pakko ikuistaa ennen asiakkaille jakamista.

Kännykässäni on lähes 5000 kuvaa. Aloitin turhien poistamisen vanhimmasta päästä ja löysin tämän kuvan edelliskesältä. Aurinkoinen päivä maalla, jossa on niin keskellä luontoa, että perhonenkin laskeutuu jalkapöydälle toivottamaan ihanaa päivää. Olisipa jo kesä. Jäätävä tatuointikuume mulla on ainakin!

Kreikkakuumetta ei lainkaan helpottanut tämä löydös. Edelliskesänä vietetty kahden viikon loma Kreetalla, hotelli Kedriksoksessa on loma ihanilla muistoilla. Hotellin allasbaarista sai maailman parasta mansikkapirtelöä. <3

Ihanaiset shampanjaglitterit tuli tehtyä tällä viikolla.

Nimipäiväkortti pikkusiskolle. <3

Eilen juhlittiin kummitätini syntymäpäiviä kera kuohuvan.

Ihasteltiin upeaa ilotulitusta Kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi.

Myöhemmin treffasin ystäväni ja nautimme jäähileiset drinkit Helsingin Bakersissä. Drinkit olivat nimeltään frozen margarita ja mango ivanov.

Ihanasti erottuu tuo keltainen muuten hämärästä kuvasta. Koukutus keltaiseen väriin ei ota laantuakseen sitten millään. <3

Tajusin vasta tänään, että ainoat kuvat itsestäni eiliseltä on tämä ja pari muuta melkein samanlaista. Kasaan niistä vielä pienen asupostauksen kuitenkin myöhemmin, koska pitkän pohdinnan jälkeen luotu kokonaisuus oli mielestäni niin kiva.

Drinkkien jälkeen siirryimme Bakersin ravintolan puolelle. Ruoka oli todella herkullista ja saimme hyvän tovin lisää höpöttelyaikaa sen äärellä.


Elizabeth Ardenin eight hour cream on kestosuosikkini jo vuosien ajalta. En vaihtaisi sitä mihinkään toiseen tuotteeseen. Nyt on varastot sen osilta taas täydennetty, kiitos äidin! <3

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.