Viimeinkin ne mun omat kynnet

February 19, 2013

Tämä on jo noloa!
Tajusin tänään, että en ole vieläkään saanut blogiin asti kera mietteiden uusia kynsiäni. Uusi alkaa kyllä olla aika väsynyt ilmaisu tässä kohtaa, koska tein kynnet itselleni kolme viikkoa sitten.
Mutta onneksi näissä kuvissa ne ovat vielä hehkeinä.

Innostuin niin kovasti vuoden ensimmäisten kynsieni glitternimettömistä, että päätin tehdä tämän hetkiset kynnet pitkästä aikaa pelkällä glitterillä.
Olen kauan ollut koukussa omien kynsien suhteen koko kynnen värillisieen geelaukseen. Bio Sculpturella vain on niin mahtavia värigeelejä, ettei se mikään ihme olekaan. Huvittavaa on se, että vielä muutama vuosi sitten kun kurssia kävin olin sitä mieltä, että itselleni en halua koskaan koko kynnen peittävää värigeelausta. Kun ensimmäisen kerran sitä uskalsin kasvurajakammoisena kokeilla, oli se rakkautta siitä hetkestä alkaen.

Viime kesänä BS:lta tuli kultainen ja hopeinen valmis glittergeeli markkinoille. Yleensä sekoitan glittermassat itse, koska silloin voi yksiin kynsiin valita useampaa eri sävyä. Itse itselleen kynsiä tehdessä ovat nämä valmiit glittergeelit kuitenkin pelastus. Aikaa säästyy ja näidenkin kanssa saa kaksiväriset glitterit aikaan.


Laitoin pohjalle yhden kerroksen kultaista glittergeeliä, kovetin, ja sen päälle kerros hopeaa. Kynnet ovat kimalluksellaan tuoneet kivasti säihkettä päivään ja lievittäneet puuttuvan auringon ikävää.


Pakko kuitenkin myöntää, että nyt on jo kova ikävä niitä mattapintaisia värigeelejä. Kaupat on niin täynnä mintunvihreää, että taidan seuraavaksi tehdä itselleni sen väriset kynnet.
Odottelen nyt vielä ainakin viikon uusien kynsien tekemisen suhteen, koska niiden täytyy olla hyvässä kunnossa tasan kolmen viikon päästä.
Olen nimittäin suuntaamassa silloin pariksi yöksi Tallinnaan kummitätini kanssa. En ole voinut tästä hiiskua aikaisemmin, koska matka on lahja hänelle. Nyt asia on hänenkin tiedossa, joten voin innoissani kertoa odotuksestani teillekin.

Eli miltä kuulostaisi Tallinnaan suuntaaminen mintunvihreiden kynsien kanssa, joista muutama eläinprinttikin saattaisi löytyä?

Niin ja onko ihme, että olen koukussa Bio Sculpturen omiin värigeeleihin - katsokaapa mitä ihanuuksia on luvassa kevään/kesän väriuutuuksissa:


No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.