Hotel Telegraaf

March 29, 2013

Tein tänään mailissa olleen hotels.comin arvostelupyynnön hotel Telegraafista.
Samalla muistin, että postaus hotellista on edelleen tekemättä.
Bongasin tämän hotellin tammikuussa hotels.comin sivuilta. Ihastuin hotelliin täysin kuvien perusteella. Koska olin ajoissa liikenteessä oli hotellista mahdollisuus saada pieni ennakkovarausalennus. Mailissa oli myös käyttämättä -10% hotels.comin alennuskoodi. Kyselin äidiltäni hotellista, koska hän tuntee Tallinnaa loistavasti itseeni verrattuna. Hän ei ole siellä koskaan itse ollut, mutta kuullut paljon positiivista kyseisestä hotellista. Hotellista puhutaan, että siellä kannattaisi kaikkien käydä kerran elämässään. Tämä lause mielessäni varasin kaksi yötä Telegraafissa ja nyt itse siellä oltuani voin todellakin yhtyä tuohon lauseeseen.
En voi kuin suositella varamaan tämän hotellin jos Tallinnaan on suuntaamassa.

Rakastuin hotelliin täysillä. Rauhallista, kaunista, herkullista - en ole koskaan rentoutunut näin kokonaisvaltaisesti minilomalla.
Rakennus on valmistunut vuonna 1878. Hotellina se ei kuitenkaan läheskään niin kauan ole toiminut.
Telegraaf sijaitsee aivan vanhankaupungin ytimessä.

Sen opin, että huone olisi kannattanut kuvata ennen kuin levitimme tavaramme sinne, mutta otin sitten pois lähtiessä muutamat kuvat siitäkin.

 


  


Tykästyikö joku muukin tähän hotelliin? 

2 comments:

  1. Ohhoh, ihan mieletön. Jos jossainvaiheessa otan suunnaksi Tallinnan, on tuo hotelli ehdottomsti vaihtoehto kun etsin majoitusta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen tekemään juuri noin. :) Olisi ihanaa päästä tuonne joskus uudelleen kesällä, koska hotellilla on upea sisäpiha ja siellä olisi varmasti mukava istuskella auringon porottaessa.

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.