Pikaiset terveiset Tallinnasta

March 16, 2013

Mietin maanantai iltana, että pakkaisinko ison läppärini reissuun mukaan ja tulin siihen tulokseen, että en. Ensi kerralla olen viisaampi ja otan sen matkaan mukaan, koska tuntui vähän orvolta kun en yhtään päässyt postauksia tekemään.
Olen päivitellyt kyllä kuulumisia blogin fb-sivujen sekä instagramin kautta, mutta ei se ole yhtään sama asia.

Väsymys painaa silmissä ja kädet huutaa hoosiannaa - kiitos sinulle matkalaukku, joka päätit luopua yhdestä pyörästäsi keskellä Hakaniemen toria.
Niin, en vaan onnistu tekemään yhtäkään reissua ilman, että jotain sattuisi!
Muuten reissu oli enemmän kuin onnistunut ja kerron siitä paremmin kuluvan viikon sisällä kun saan kamerasta kuvat purettua. Ja jos yhtään kuvat ovat onnistuneet, tulen tarjoamaan teille kerrankin järkkärillä otettuja kuvia.

Huomisen ohjelmassa on arvonnan suorittaminen ja voittajan julkaiseminen. Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille! <3

Siirsin kännykästä nopsaan koneelle reissusta jakamani instagram kuvat ja liitän ne nyt tähän postaukseen, koska pelkkä tekstin pätkä olisi vaan ihan liian tylsää.
Vietin Tallinnassa kaksi yötä ja kolme päivää kummitätini kanssa Telegraaf hotellissa ja olen vieläkin häikäistynyt paikan upeudesta. Bongasin hotellin Hotels.comin kautta. Osasin odottaa upeaa hotellia, mutta tämä kyllä ylitti kaikki odotukset. Turhaan ei Telegraafista sanota, että jokaisen pitäisi edes kerran elämässään siellä käydä.
Pala hotellia näkyy myös näissä kuvissa, mutta teen siitä myös kokonaan oman postauksen.

Suuntasin tiistaina töiden jälkeen junalla kohti Helsinkiä. Virittäydyin lomatunnelmiin tällaisten eväiden kanssa.

Kun tulimme illalla syömästä, odotti tyynyn päällä tällainen yllätys.

Tallinna on ehdottomasti herkkusuiden kaupunki. Nautin taivaallisen pavlovan jälkiruoaksi.

Rakastan jogurttijäätelöä. Tallinnasta löytyikin ihanan pinkkejä jogurttijäätelöpisteitä. Pieninkin annos oli runsas ja täytteet maksoivat erikseen. Otin pienen pehmiksen kahdella lisukkeella ja se maksoi vain 2,55€.

Tallinnasta löytyi Lontoon reissulla tutuksi tullut Marks & Spencer. Nämä kirpeät matoset oli pakko napata sieltä matkaan mukaan rakkaalle tuliaisiksi.

Telegraafista löytyy palkittu Tsaikovski ravintola. Mietimme, että menisimme sinne syömään upeiden puitteiden vuoksi. Ravintolan tila toimi kuitenkin myös aamiaisen tarjoiluun, joten pääsimme ihastelemaan upeaa ympäristöä kahdesti joka tapauksessa. Itse Tsaikovski jäi sitten testaamatta.

Vanhaan kaupunkiin oli jo avattu muutamia terasseja torin laidalle. Tuoleilla olleet muhkeat lammastaljat houkuttelivat istahtamaan ja nautinkin vuoden ensimmäisen lounaan ulkona auringon paistaessa lämpimästi.

Telegraafista löytyi myös oma spa-osasto. Tila oli upea ja katto oli lasia. Kävin toisena iltana nauttimassa porealtaan lämmöstä.

En koskaan voisi oikeasti hankkia valkoista kylpytakkia, koska olen niin sählä. Nyt sain kuitenkin nauttia tästä ylellisyydestä parin päivän ajan ja uskokaa tai älkää, mutta en kaatanut kylpytakille mitään.

Nautin kodikkaassa kahvilassa elämäni ensimmäiset macaronsit ja ne veivät sydämeni yhdellä puraisulla. Niin söpöjä ja niin herkullisia. <3

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.