Viime viikon instagram kuulumiset

March 28, 2013

Olin oikeasti tekemässä tätä postausta jo sunnnutaina, mutta sitten väsymys iski kun sain Tallinna-postauksen julkaistua. Reaaliajassa voit seurata minua instagramissa tästä: http://instagram.com/reetta_e.
Tällä viikolla on kyllä väsyttänyt ihan älyttömästi, pääsiäinen ja työviikon katkaiseva pitkäperjantai tulee kyllä tarpeeseen.
Arkipyhät on aina olleet mieleeni! <3

Mutta nyt katse hetkeksi viime viikkoon:

Evästä töissä.

Järjestelin pienillä muutoksilla vähän uutta ilmettä työpaikkani ripsinurkkaukseen. Hauskaa miten kaikki vakkariasiakkaat ovat heti nämä pienet asiat huomanneet.

Palasin fiilistelemään Tallinnassa nautittua jogurttijätskiä. Toivottavasti torille ilmestyy tänäkin kesänä Pappagallon jäätelökioski, josta saa taivaallista jogurttijäätelöä.

Kävin ystävän kanssa mäkkärillä ja valinta osui taas kerran superlemppariini, ruisfeastiin, jota ei perus mäkkisafkaksi voi edes laskea, kun on liian terveellinen siihen lokeoon. Jos et ole koskaan koittanut hamppareita ruiskuorella niin suosittelen. Se ei maksa mitään ekstraa ja ehdottomasti feasti pääsee oikeuksiinsa juuri ruiskuoressa.

Töissä eväänä salaattia ja jauhelihaa.

Sain viime viikolla käsiini yhden Bio Sculpturen tämän kesän uusista värigeeleistä. Tykkään tästä söpöstä pastelliväristä kovasti.

Ja tältä väri näyttää kun kannen avaa. <3

Kävin ystäväni kanssa pitkästä aikaa Salmartissa ja tämä kastike tarttui mukaan ja se oli älyttömän hyvää. En itse osaisi alusta asti tehdä tällaista kiinalaistyylistä kastiketta.

Vaihdoin työpaikkani sohvan mustat päälliset raikkaan valkoisiin. Sohva tuntuu ihan uudelta!

Hankin nämä korvakorut viime keväänä Marni at H&M mallistosta. Näistä oikein huokuu kesä! <3

Tällaiset herkkutuliaiset toin itselleni Tallinnasta. Yllättäen pinkki pakkaus veti taas puoleensa, mutta hyviä valintoja molemmat. Noissa Kalevin minttusuklaarakeissa on lähes sata kaloria vähemmän sadassa grammassa kuin Suomalaisessa suklaassa, eli niitä voi syödä suhteessa paaaljon enemmän!

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.