Aurinkoinen maanantai kera aurinkoisten muistojen

April 25, 2013

Usein maanantaisin päällimmäisenä fiiliksenä on väsymys. Tämän viikon maanantai oli ihanan erilainen, eikä maanantaifiiliksestä ollut tietoakaan.
Ystäväni tuli heti aamusta Turusta ja ihan ensimmäiseksi laitoin hänen ripset kuntoon.
Aurinko paistoi kauniisti jo herättyäni ja niinpä valitsin kotona päälleni mekon, joka tuo mieleen muistot aurinkoisesta lomasta.
Otimme ulkona vähän asukuvia ja sen jälkeen suuntasimme vakkarikauppaamme - Salmarttiin. Käymme siellä aina yhdessä tekemässä löytöjä kun ystäväni on täällä. Koska fiilis oli niin keväinen, oli pakastealtaasta napattava mukaan daim päärynätuutit ja nautiskeltava ne ennen lounasta.
Lounaspaikaksi valitsemme nykyisin aina Antonion sillan salaattibuffan. On kiva kun voi rauhassa höpötellä ruoan ohessa, eikä tarvitse miettiä, että ruoka jäähtyy.

Mitä tästä opimme - tee maanantaina jotain normaalista arjesta poikkeavaa ja nauti. <3
Kaiken tämän jälkeen suuntasin energiaa puhkuen salille ja tein niin hyvän treenin, että saa nähdä koska seuraavaksi vastaavaan suoritukseen kykenen. Mieleen hiipiikin ajatus, että olikohan se treeni sen daimtuutin ansiota... Salmart nimittäin sijaitsee sopivasti työpaikan ja salin välissä. Tämä yhtälö täytyy kyllä ehdottomasti testata jonain päivänä!Ennen varsinaisia asukuvia, haluan kertoa vähän lisää mekon tarinasta. Ensinnäkin on aika harvinaista, että kaapistani löytyy vaate, jonka olen ostanut kolme vuotta sitten ja jota haluan käyttää edelleen. Tykkään ostaa uuttaa ja samalla laittaa koko ajan vanhasta päästä vaatteita myyntiin. Näin säilyy edes jonkinlainen balanssi kaapin järjestyksen suhteen.
En ole käyttänyt tätä mekkoa ainakaan vuoteen, koska se on tuntunut niin tiukalta vuorikankaan osalta, mutta en silti ole raaskinut sitä myydäkään. Päätin vuodenvaihteessa ottaa itseäni niskasta kiinni liikkumisen ja syömisen suhteen edes pikkuisen ja ainakin sen verran se on tuottanut tulosta, että mekko tuntui taas hyvältä päällä.

Parin viikon päästä siitä tulee tasan kolme vuotta kun lähdimme isolla porukalla Kreetalle viettämään isäni syntymäpäiviä. Reissu on vieläkin usein mielessäni, koska se oli niin onnistunut. Ennen tätä matkaa olin oluut Haniassa viimeeksi ala-asteella. Rakkaus Kreetaa ja Hanian aluetta kohtaan syttyi uudelleen. Samoin hotelli, jossa silloin olimme, jäi mieleeni kummittelemaan loistavan sijainnin ja ystävällisen ilmapiirin ansiosta. Vuoden päästä tästä lomasta palasimmekin sinne viettämään lomaa rakkaani kanssa.
Tätä voisi jo kutsua todelliseksi rakkaudeksi, sillä olen muutaman viikon päästä menossa samaan kohteeseen ja samaan hotelliin kolmannen kerran kolmen vuoden sisällä. Mutta miksi vaihtamaan, koska nyt tietää satavarmasti saavansa onnistuneen loman, jolla voi vaan ladata akkuja ja nauttia auringosta. 
Mekossa minua näiden kaikkien muistojen lisäksi viehättää sen erilainen kaula-aukko. En ole jälkeenpäinkään vastaavaan ratkaisuun törmännyt. Pehmustettu palmikko toimittaa kaula-aukossa niin korun kuin huivinkin virkaa. Yksinkertaisuudessaan kaunis ja toimiva ratkaisu. Niin ja muuten, liittyy tähän mekkoon vielä sekin, että tämän hankinnan kautta löysin Zaran uudelleen yhdeksi lempparikaupakseni. 

Ja koska kukaan ei varmaan ole jaksanut edes tätäkään kaikkea lukea niin tässä vihdoin niitä kuvia.
 Huulikiilto, Face Stockholm (siitä tulossa oma erillinen pikkupostaus)
Takki, Mango / Neuletakki alla, Cubus / Mekko Zara
Aurinkolasit, Bershka / Laukku, DKNY / Sukkahousut, Wolford / Kengät, Topshop

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.