Karen Millen & new nails

April 14, 2013

Hullareista selvitty kunnialla ja aivan loistava reissu olikin. Ainut miinus oli todella huono sää, joten asukuvien ottaminen jäi aika minimiin. Mutta yhdet kuvat otettiin ja ne tulen tänne laittamaan jos vaan koneelle siirtäessä näyttävät vielä onnistuneilta.

Lupailin alkuviikon postauksessa, että esittelisin Karen Millen löytöni bussimatkalla. No eihän se onnistunut, koska bussi tärisi niin paljon, että kuvien ottamisesta ei tullut mitään.
Mysteeriksi jäi tästä johtuen sekin, että osaisinko edes bloggerin sovellusta käyttää.

Karen Millen ja uudet kynteni eivät varsinaisesti liity mitenkään yhteen, mutta koska kuvia ottaessa kynnet olivat myös esillä päätin esitellä ne tässä samalla.

Ensin paljastan Tallinnan Karen Milleniltä tehdyn löytöni - iPadin suojakotelo. Kerroin alkuvuodesta hankkineeni iPadin, mutta suojakotelo uupui. Olin ajatellut hankkia Marc by Marc Jacobsin vetoketjullisen suojakotelon, mutta sen hankinta sää nyt jäädä myöhempään. Yksinkertaisen tyylikäs Karen Millenin nahkainen suojakotelo selvästi odotti minua yksinäisenä liikkeessä. En olisi ostanut tätä extempore normaalin 102€ hintaan, mutta kotelo oli hyvässä alennuksessa.
Tykkään Karen Millenin mallistoista kovasti, niissä on paljon samaa naisellisuutta kuin Ted Bakerissa. Yhtä neonkeltaista parkatakkia kuolasinkin hullareilla, mutta koska en heti sovittanut olivat ne seuraavana päivänä jo kaikki menneet. Yhtäkään Karen Millenin vaatetta en siis omista, mutta ehkäpä joskus haaveista tulee totta.Tein nämä kynnet viikko sitten keväisen päivän päätteeksi. Sen jälkeen ei sellaisia ilmoja olekaan näkynyt. Täytyy toivoa, että pääsisin näitä vielä auringonvalossa ihailemaan. Tämä Bio Sculpturen neonoranssi värigeeli on ollut suosikkini jo vuosia. Se on niin kirkas, että tuntuu hohtavan pimeässäkin. Väri vielä korostuu ruskettunutta ihoa vasten, mutta koska sitä ei nyt ollut tarjolla tein molempien käsien nimettömät hopealla glittergeelillä. Kikka toimi ja oranssi hehkuu upeasti hopean rinnalla. 

Mitäs tykkäätte näistä kynsistä?


Bio Sculpturelta muuten löytyy lähes kaikista geeliväreistään täsmälleen samanvärinen kynsilakka.
Olisiko siinä mitään ideaa, jos aina uusien kynsieni myötä arpoisin täällä niiden värisen kynsilakan? Nämä kynsilakat ovat ihan huippulaaduikkata. Itse olen testaillut niitä varpaissa aina talvisin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

4 comments:

 1. Hauskan pirteät kynnet! Ja jee, sellaiset arvonnat olisivat huippuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, pistän tämän kyllä tosissaan mietintään. Täytyy huomenna muistaa tarkistaa löytyisikö liikkeen hyllystä tällä hetkellä tätä lakkaa.

   Delete
 2. ihana toi kynsien väri! ite oon kanssa ihan umpirakastunut oranssiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, joku noissa kirkkaissa väreissä vaan tuntuu nyt kovasti kiehtovan!

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.