Kasvottomat asukuvat

April 19, 2013

Haluaisin kunnon kameran ja kasvot, jotka onnistuvat asukuvissa. Säät eivät oikein viime viikonloppuna Helsingissä suosineet, josta johtuen kuvista ei tullut kovinkaan hyviä. Valitettavasti kameraa en voi syyttää siitä, että ilmeeni olivat jäätäviä. Miksi on niin vaikeaa saada samaan aikaan onnistumaan sekä kasvot, että asun esittely.
Nyt kuitenkin päätin, että en jätä näitä kuvia julkaisematta, vaan tylysti rajailin useasta naamani irti.

Kiitos ystävälleni, joka jaksoi nämä muutamat kuvat napata, vaikka päkiämme olivat niin kipeinä, että jokainen pysähtyminen ja siitä liikkeelle lähtö tuotti vaikeuksia. Muutamaan otteeseen harkitsimme H&M:ltä kympin ballerinojen hakua, mutta yhteistuumin päätimme kestää kuin naiset. Keskustasta lähdettyä pääsimme lepuuttamaan jalkojamme saunaan ja laitoimme naamiot kasvoille.
Arjen luksusta! <3

Tykkäsin kovasti asun värimaailmasta ja siitä, miten vaaleilta hiukseni kuvissa näyttävät - tummaa tyveä lukuunottamatta. Koitan kesäksi saada kampaajani kanssa raidoitettua tumman tyven lähes kokonaan pois. Siitä on lähes kahdeksan vuotta aikaa kun hiukseni ovat viimeksi olleet näinkin vaaleat.

Mistä tulikin mieleen, että tietääkö joku, että mistä saisi hankittua sellaista suihketta tai voidetta, joka yhdessä auringon kanssa tehostaa hiusten vaalenemista?

Pitemmittä puheitta, kasvottoman asun esittelyyn:


Takki, Ichi / Huivi, Mulberry / Mekko, Filippa K
Laukku, Mulberry / Nahkahanskat, Filippa K / Sukkahousut, Wolford / Kengät, Topshop

1 comment:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.