Bikertakki loves tyllimekko

May 4, 2013

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä. Ja näköjään en ole koneelle asti kerennyt kuin kerran postausta tekemään. Nyt täytyy taas ryhdistäytyä ja ottaa sitä omaa aikaa jostain. Tulevat pari viikkoa on töissä todella kiireiset, mutta sitten koittaa se pitkään odotettu loma. Aion ottaa läppärin mukaan, jotta saisin päivitettyä kuulumisia. Viikko täysin ilman blogia tuntuu nykyään lähes mahdottomalta ajatukselta.

Postauksia on jäänyt rästiin, mutta koitan ne muutamat tässä viikonlopun aikana saada tehtyä, jos tämä jäätävä päänsärky vain jättäisi minut rauhaan. Pitkään aikaa se ei olekaan tullut kiusaamaan, mutta tottakai juuri silloin kun on vapaata ja tarkoitus saada jotain aikaiseksi se päättää saapua.

Jätetään se omaan rauhaansa ja palataan siihen lemppari hehkutukseeni, että ilmat ovat viimein lämmenneet! Vappupostauksessa kerroinkin kaivaneeni bikertakin ja ballerinat kaapin kätköistä. Eilen kaivoin farkkushortsit sukkisten kaveriksi, valitettavasti kunnon kuvaa en tästä asusta muistanut ottaa. Täytyy taas kerran todeta se, että elän auringosta ja kesästä. Saan kaikkista eniten aikaan juuri kesäisin - imen auringosta energiaa itseeni niin paljon kuin on mahdollista.


Ehdottomasti myös rakastan eniten kesämuotia. Olen aina tykännyt mekoista. Lähes neljä vuotta sitten hankkimani ensimmäinen bikertakki on ihan paras yhdistelmä hempeiden mekkojen kanssa. Ehkä eniten tykkään yhdistää sen juuri maksimekkoihin. Kesäisimmät maksimekot saavat kuitenkin kaapissa odottaa vielä hetken, koska ne on ihanin pukea paljaiden säärien kanssa. Myös varpaankynsien geelaaminen on nyt enemmän kuin ajankohtaista. Olisi kamalaa, että lämpimän päivän tullessa en olisikaan valmistautunut siihen täysillä.


Olen koko alkuvuoden armottomasti tyhjentänyt kaappejani, sovitellut ja pohtinut ja tehnyt myös löytöjä. Mekko joka minulla vappuna oli päällä lukeutuu juuri näihin löytöihin.
Hintalappukin oli vielä paikallaan. Onneksi en ole sitä myynyt, sillä se oli niin täydellinen kaveri biketakin kanssa.


Mitä mieltä te olette tästä asusta? 
Entä minkä yhdistelmän pukemista odotatte eniten tulevalta kesältä?Aurinkolasit, Bershka / Takki, Gina Tricot
Kaulakoru & mekko, H&M / Rannekoru, Anna Dello Russo at H&M
Sukkahousut, Wolford / Kengät, Stylesnob

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.