Burgeribileet

May 6, 2013

Liityin alkuvuodesta Buzzadoriksi ja nyt pääsin mukaan ensimmäiseen kampanjaan. En ollut koko Buzzadorista mitään aiemmin kuullutkaan. Jonkun blogin kautta tästä kuulin. Varmaan blogeissä tästä on ollut jo kauan juttua, mutta näin pienenä tunnustuksena voin sanoa, että olen vasta tämän vuoden aikana edes vähän päässyt jyvälle blogimaailmasta ja samalla alkanut joitain blogeja seuraamaan.
Buzzadorin idea on, että sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan uusia tuotteita ja sitten jaat kokemuksiasi siitä muille. Voit saada esim. tuotenäytteitä muille jaettavaksi, jolloin kerrot tuotteesta kaverillesi ihan kasvotusten. Vahvasti mukana on myös sosiaalinen media. Tämä Hälsans Kök kampanja johon pääsin mukaan on blogikampanja ja jaan rehellisen mielipiteeni tuotteesta nyt siis teille. Tämän postauksen lisäksi teen myös aiheesta loppuraportin Buzzadorille.
Buzzadoriksi voi liittyä kuka tahansa.

Hälsans Kökin kaikki tuotteet ovat kasvisruokia. Tuotteista kerrotaan näin:

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon.

Tähän kampanjaan liittyy kaikkiaan neljän tuotteen testaus. Olen aikoinaan työskennellyt viitisen vuotta mäkkärillä, joten oli loogista testata ensimmäisenä kasvispihvit hampurilaisten muodossa. Rakastan kaikenlaisia hampurilaisia ihan älyttömästi. Valitettavasti edes alalla työskentely ei tee niille immuuniksi.
Meidän on Tomin kanssa pitänyt burgereita tehdäkin kotona jo pidemmän aikaa - tämä testaus osuikin siis enemmän kuin kohdalleen.
Vietimme viime sunnuntain herkullisesti burgerien parissa. Kasvispihvistä tulee minulla ainakin mieleen pihvi, jonka sisällä on hienoksi silputtuja kasviksia ja makukin on kaukana lihasta. Tykkään kyllä kovasti juuri näistä kasvispihveistä, mutta nämä Hälsans Kökin kasvispihvit veivät käsitykseni ihan uudelle asteelle. Pihvit olivat ihan älyttömän hyviä ja näyttivät ihan jauhelihapihviltä. Maku oli taivaallinen ja ehdottomasti enemmän lihaisa kuin kasvismainen.Burgerien kanssa oli kuorellisia lohkiperunoita. Hampurilaisia kasasimme ruisleipään sekä hampparisämpylöihin. En osaa valita, että kumpi yhdistelmä oli parempi. Keksin myös kaupassa käydessäni, että haen heseltä parit majoneesipussit hampparien ja perunoiden kanssa nautittavaksi. Itse tehty hamppari kera hesen kurkkumajoneesin - suosittelen!
Kasasimme hampurilaisten väliin kasviksia, suolakurkkuja ja vuohenjuustoa.
Vuohenjuusto on noussut herkukseni vasta viime aikoina, hyvä niin, sillä se sopi todella hyvin pihvien kanssa.


Hälsans Kökin kasvispihvit voi valmistaa myös grillissä ja suunnittelimmekin jo, että kesällä täytyy perinteisen grillaamisen sijaan pitää burgeribileet terassilla. Kasvispihvit olivat siis meidän molempien mieleen. Ne ovat myös kokonsa puolesta täydellisiä hampurilaispihveiksi.
Jos tekee mieli näitä testata, mutta sen toisen puoliskon mielestä vain lihaisat burgerit ovat se oikea vaihtoehto, niin piilota pakkaus ja laita pihvit uunipellille ja kutsu syömään. Täydestä menee, siitä uskallan olla aika varma.
Olen satavarma, että näitä tulee meidän pakkasesta löytymään toistekin. En osta hirveästi eineksiä, mutta pakastealtaasta tykkään bongailla kaikkia uusia juttuja.
Ovatko itsetehdyt hampparit teidän mieleenne? Millainen yhdistelmä on sinun suosikkisi?

2 comments:

  1. Replies
    1. Mun täytyy kesällä tulla pitämään sulle burgeribileet? :) <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.