Ensimmäinen blogikirppis starttaa

June 19, 2013

Kirjoittelinkin viime viikolla pihakirppiksestä, johon lauantaina osallistuin.
Sään puolesta kirppis oli oikein onnistunut, sillä lauantai oli viime viikon ainut täysin sateeton päivä - valitettavasti ihmiset eivät kuitenkaan kovinkaan runsain määrin paikalle löytäneet.
Siitäkin huolimatta päivä oli todella onnistunut ja mikä parasta, nyt on kaikki tavarat kasassa heinäkuussa olevaa kesäkirppistä varten.

Myytävää jäi vielä runsaasti ja kun sain mm.instagramin kautta harmitteluja, että olisi ollut kiva tulla tavaroitani ostamaan, mutta kun asuu ihan muualla...
Jo lauantaina pyörittelin ajatusta päässäni ja sunnuntaina se sitten varmistui ja nyt tätä viimein kirjoitan - ensimmäinen blogikirppis starttaa nimittäin nyt.

Tällaisen voi varmasti toteuttaa monellakin tapaa, mutta itse tulin siihen tulokseen, että liitän tähän postaukseen kirppikseltä ottamiani kuvia. Lisätietoja jostain tietystä saa pyytämällä ja kirjoitan kuvien alle nyt suoraan, jos joku kuvan kohteesta on jo myyty. Parista paidasta otin erilliset kuvat tätä postausta varten.
En laita mitään hintapyyntöjä erikseen esille, jos sopiva tarjous tulee niin kaupat syntyy. Osassa kuvista joitain hintoja on näkyvillä.
Lisäkysymyksiä ja tarjouksia voi laittaa minulle mailiin: reetta.ekst@gmail.com.
Voit tarjota tuotteesta niin, että tarjouksesi sisältää postikulut tai sitten voidaan yhdessä miettiä, että minkä verran postitus tulee kustantamaan ja tottakai myös nouto on mahdollista liikkeestäni.

Nämä tuotteet ovat uusia, otin ne Cecilistä mukaan. Toki niitäkin saa ostaa. :)
Guessin laukku ja sen takana oleva mekko on myyty. Vaatteet ovat kokoa s-l / 38/40
Puhelimenkuoret ovat uudet ja iPhone4:lle.


Kaikki kengät on kokoa 40. Läpsykät H&M, korkkarit Dinsko ja denim kiilanilkkurit Bianco,


Kynsilakat 7€/kpl ja 2kpl 10€.

Sormukset on kokoa S/M ja useammissa on säätomahdollisuus. Kullanvärinen sormusnippu myyty.

Victoria's Secretin t-paita. On kuin uusi, kerran pesty. Koko M, aika pientä kokoa. Paras varmaan xs/s kokoiselle.


H&M paljettipaita. Selkäpuolelta pinkkiä kangasta. Koko 38, rennon mallinen. Kuva vähän vääristää, paita luonnossa paljon kauniimpi ja tasaisemman värinen. Ehkä ollut kerran päällä, uutta vastaavassa kunnossa. :)

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.