Hohtavat kesäkengät Biancolta

July 3, 2013

Vietin sunnuntain Helsingissä ystäväni kanssa. Kävimme indiedaysin järjestämällä indietorilla kiertelemässä ja tekemässä löytöjä. Tämän jälkeen suuntasimme kävelylle meren äärelle ja syömään terassille. Aurinko paistoi aivan ihanasti.

Kerron tästä sunnuntaista vielä paremmin omassa postauksessaan joka tulee sisältämään kuvia torilta, ruoasta, päivän asusta sekä tekemistäni löydöistä. Sillä kerrankin minä onnistuin nappaamaan muutaman kivan jutun kirppikseltä - yleensä olen siinä niin toivottoman huono.


Laitoin aamulla kovassa käytössä olleen statement korun kaulaan ja hyppäsin bussiin. Kirjoittelinkin viime viikolla, että kävisin perjantaina Biancolla etsimässä jotain kivaa lahjakortilla. Päätin kuitenkin aikataulujen vuoksi jättää käynnin sunnuntaille ja Kampin Biancolle.


Vaikka syysvaatteiden hankinta alkaa jo vahvasti olemaan mielessä ja muutaman löydön aleista olen syksyä varten tehnytkin, en missään nimessä halunnut käyttää lahjakorttia syyskenkiin. Löysin kahdet aivan ihanat korkkarit, mutta vain toisista oli kokoani jäljellä - hyvä niin. Nyt jäi lahjakortista vielä vähän käyttämättäkin. 

Olen haaveillut kauan nudeista korkkareista, mutta sopivia ei vaan ole tullut vastaan. Eihän nämäkään nudet ole, mutta kuitenkin neutraalin väriset metallinhohtoisesta pinnasta huolimatta. Rakkaus on syttynyt. <3
En oikein ole vielä ehtinyt miettiä, että mitä pakkaisin Tukholmaan mukaan, mutta varmasti nämä kengät lähtevät matkaan mukaan. Vaikka kengissä on korkoa paljon ne tuntuvat älyttömäni hyviltä ja tukevilta jalassa. Syynä on tuo nilkkaremmi ja paksu platform.

Kampin Biancon myyjä oli ihan superystävällinen. Arvostan hyvää palvelua ja sitä todellakin sain, kiitos. <3Mitäs olette näistä mieltä, oliko hyvä valinta?

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.