Kesäpiknik parvekkeella

July 21, 2013

Viime viikon lauantaina oli aivan ihana ilma ja päädyinkin viettämään sitä kotimme parvekkeelle piknikin merkeissä.
Kävin herättyäni hoitamassa asioita kaupungilla ja nappasin samalla loistavan piknikevään minulle ja Tomille kahvila Toisesta Keksistä. Valitsin lempparikahvilastani tällä kertaa vuohenjuustofoccaciat salaatilla, nam. <3


Haaveilin, että tänäkin viikonloppuna olisi voinut parkkeerata partsille jonkun hyvän kirjan kanssa, mutta ei, täällä on kylmä. Onneksi ei kuitenkaan pahemmin ole satanut, niin saatiin eilen pestyä parveke sekä takapihan terassi kalusteineen siitepölystä ja neulasista. Tuli kyllä niin hyvä fiilis, että nyt se on tehty, koska aiheesta on varmaan toukokuusta asti puhuttu.

Päätin jo keväällä, että tänä kesänä pidän kaikki heinäkuun lauantait vapaina ja teen viisi työpäivää arkena. Vaikka arkivapaita rakastankin, on ollut ihanaa kun on kaksi vapaapäivää putkeen. Normaalisti teen suunnilleen joka toisen lauantain töitä.


Parvekepiknikillä nojailin tyynyihin, nautin auringosta ja ruoasta, lehtiä lueskellen. Siivosin myös kännykkäni kuvakansiota, kuvia oli ehtinyt kertymään sinne viitisen tuhatta.


Ostin muuten Tukholmasta, Monkin alesta, ihanan neonlippiksen. Se päässä ei tarvinnut pelätä auringonpistosta. Lippiksiä on nyt näkynyt blogeissa ja lehdissä ja kaikkialla niin paljon, että olen jo kauan metsästänyt jotain kivaa itselleni. Vaikka tämä lippisvillitys on varmasti vain hetken huumaa, ei 60 kruunun sijoitus ollut kovin suuri tähän kesään.


Löysin muuten viimein tänä keväänä, kahden vuoden metsästyksen jälkeen, ihanat tyynyt terassin ruokaryhmään. H&M:än Home on ehdoton suosikkipaikkani sisustusjuttujen bongailuun. Niin kivaa kun nyt Turun jättihenkkikseen tuli oma osasto sillekin. Tuollaisista tyynyistä pyydetään aika kiitettäviä hintoja niin siksi en ole halunnut sellaisia ostaa ellei väri ole ollut satavarmasti täydellinen. Kun näin nämä tyynyt kolahti ja kovaa. Ja koska satuin bongaamaan ne hennesiltä oli hintaakin vain 7,9€/kpl. 


Aurinkoisia päiviä odotellessa - ihanaa kesän jatkoa kaikille! <3

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.