Me Love Jumpsuit

July 24, 2013

Ostin joskus viisi vuotta sitten ensimmäisen jumpsuittini, jonka muutama vuosi sitten myin pois kun en vaan osannut käyttää sitä.
Tänä ja viime kesänä jumpsuitteja on näkynyt paljon ja olenkin jo viime kesästä asti etsinyt sellaista itselleni uutta yritystä varten. Tehtävä ei ole mikään helpoin pituuteni takia. Aika usein jumpsuitit ovat vähän turhan tiukkoja tuolta haaruksista, koska olen ihan liian pitkä niihin. Niiden ostamisesta ei siis voi edes keskustella.

Toukokuussa bongasin viimein etsimäni Hanian Zarasta. (Ja hei apua, mullahan on ne reissun postaukset EDELLEEN tekemättä, nyt täytyy ryhdistäytyä.)
Vaaleaa denimiä ja jumpsuit ilman yhtäkään vetoketjua - olin myyty.
Niin ja tarpeeksi pitkänmallinen malli, jes. Zarasta tulee kyllä tehtyä tosi usein ihan mahtavia hankintoja. Ei siitä ole paljon aikaa kun hehkutin sieltä hankittua minihametta.

Vaikka rakastuin jumpsuittiini ensi sovittamalla, en kuitenkaan osannut ottaa sitä heti käyttöön. Ehkä syynä on se, että Salon katukuvassa harvemmin sellaista tulee vastaan, niin siksi vierastin sen pukemista. Yksi syy miksi Tukholmaa niin paljon rakastan, ystäväni lisäksi, on se, että siellä voi pukeutua ihan miten tahansa, eikä kukaan katso pitkin nenänvartta.
Pakkasinkin jumpsuitin matkalaukkuun mukaan kun suuntasin Tukholmaan ja siellä sitä käytin kahtenakin kertana. Tämä jälkeen olen sitä myös kerran käyttänyt töissäkin.

Mitä mieltä te olette jumpsuiteista?

Kuvista kiitos menee ystävälleni ja ne on otettu Tukholmassa ennen lentokentälle lähtöä.Rakas Maikkiskin tullut kuvaan mukaan. <3
Jumpsuit, Zara / Toppi alla, Bershka / Rannekorut, Aldo
Sormukset, Bershka / Laukku, Marc by Marc Jacobs
Kengät, Vagabond / Aurinkolasit, Bershka

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.