Minijärkkäri, finally

July 25, 2013

Varmaan vuoden ehdin vakavasti harkitsemaan minijärkkärin hankintaa ennen ostopäätöksen tekoa.
Kyllähän siinä varmasti menee aikaa, että sen kaikki hienot ominaisuudet oppii hallitsemaan - itselläni kun ei ole koskaan ennen ollut järjestelmäkameraa.

Pakko taas tämänkin asian tiimoilta tunnustaa, että ostopäätökseen suuresti vaikutti kameran kaunis ulkonäkö. Mutta yksi tärkein ominaisuus jonka kamerassa halusin olevan oli wifi.
Onneksi rakkauteni kohteesta se löytyi ja ostopäätös oli sillä selvä.

Saanko esitellä kaunottareni: Samsung NX1000. <3


Tämä tarkoittaa myös sitä, että blogini kuvalaatu tulee paranemaan huimasti ja ehkä joskus saan sen toivotun videopostauksenkin tehtyä - ehkä kuitenkin siihen kerään vielä toisen vuoden rohkeutta.

Onko teillä jotain kokemuksia tästä kamerasta? Hyviä vinkkejä sen käytön suhteen? 
Kaikki info on tervetullutta.
6 comments:

 1. Mäkin vähän haaveilen minijärkkäristä... Meillä on tollanen "perusjärkkäri", joka on tosi iso ja painava, eikä sitä voi noin vain napata mukaan. Tuollainen pienempi vois siksi olla tosi kätevä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tomilla on kans sellainen oikein kunnon iso järkkäri, mutta en mä uskaltanut sitä koskaan ottaa mihinkään mukaan etten vaan rikkois ja toinen syy se, että ei sellainen mahdu mihinkään pienempään laukkuun.

   Ajattelinkin etten tolle minijärkkärille hanki mitään omaa virallista kameralaukkua vaan jonkun pehmustetun meikkipussukan tai sitten jonkun nahkaisen pussukan, jotta sitä voi kätevästi kuljettaa kassissa muiden tavaroiden seassa, eikä tarvitse pelätä sen naarmuuntumista. Et oo sattunu mitään tollasta pussukkaa näkemään nyt viime aikoina? :)

   Delete
 2. Minulla on tuo sama minijärkkäri ja kovasri olen tykännyt käyttää,paljon kätevämpi ottaa mukaan kuin perus järkkäri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Mullakin alkaa nyt ehdottomasti treenailu kameran mukaan ottamisen suhteen.

   Delete
 3. Replies
  1. Se on kyllä niin ihana, suosittelen! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.