Inspiraatiota syksyyn

August 28, 2013

Ulkona on vielä täysi kesä, mutta olen varma, että syksy lyö pian päälle ja rytinällä. Kauppoihin on syksy jo saapunut elokuun aikana. Itsekin olen jo aika hyvin saanut tässä kuussa ostoslistalla olleet syysjutut hankittua. Muutama toki uupuu vielä, mutta niitä voikin sitten ajan kanssa etsiä kun tärkeimmät on jo omassa kaapissa odottelemassa.

Ajattelinkin kerätä teille tällaisen kollaasin syksyn uutuuksista. Nelly.comissa on ihan älyttömän laaja valikoima syysjuttuja. Uutuuksien alta löytyy 7419 vaatetta! Siinähän se viime yö sitten menikin kun koukutuin niitä selaamaan.


Valitsin tuohon kollaasiin muutamia omaa silmääni miellyttäviä syysjuttuja noiden tuhansien vaatteiden joukosta. Sieltä kyllä varmasti löytyy jokaisen makuun jotain.
Mitä te tykkäätte tämän kollaasin vaatteista? 

Tänään on ehdottomasti hyvä päivä tehdä syysvaate hankintoja, sillä Nelly.com tarjoaa tämän päivän aikana tehdyistä ostoksista -15% alennuksen. Alennuksen saa siis kaikista syksyn uutuuksistakin, huippua. Alennuksen saat koodilla: fallkickoff15
Ole nopea, sillä alennus tosiaan on voimassa vain tänään, 28.8.
Pääset ostoksille suoraan tästä.*

Hyviä löytöjä kaikille ja aurinkoista keskiviikkoa! <3

*=mainoslinkki

6 comments:

 1. Toi harmaa hello-paita on tosi kiva, vähän houkuttelisi tilata ;)

  ReplyDelete
 2. Sait ylipuhuttua :) Ilta menee siis ostoksilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti löysit jotain mieleistä! :)

   Delete
 3. oi miten ihana toi viininpunanen mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, ajattelin tilata sen niin jos vaikka ehtis tulemaan köpikseksi ja sattuis vielä olemaan sopivakin, niin se olis aika bueno sinne dinnerille!? :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.