Isabel Marant pour H&M

August 18, 2013

Taas on yksi syy lisää odottaa syksyä. Nimittäin marraskuussa julkaistaan pariisilaisen Isabel Marantin H&M:lle suunnittelema yhteistyömallisto.
En muuten tajua, että mikä katkos aivoissani on käynyt kun en tätä postausta ole aiemmin tehnyt. Onhan siitä jo viikkoja kun tämä tieto julkaistiin ja omaan kalenteriin merkkasin samantien rastit 14.11 kohdalle - silloin mallisto tulee liikkeisiin.Kuvia mallistosta ei ole vielä julkaistu, ehkä juuri siksi odotan mallistoa niin kovasti. Olen usein lehdistä ihaillut Isabel Marantin vaatteita ja asusteita. Joskus olen haaveillen klikkaillut niitä nettikaupoissa ostoskoriini ja sitten äkkiä sulkenut koko sivuston. Yhtäkään en itse siis omista, mutta toivon jonkun kivan jutun päätyvän kaappiini tuosta yhteistyömallistosta. Näiden mallistojen ihanuus on juuri se, että saat palan luksusta ei niin kalliilla hinnalla.

H&M:n sivuilta lukaisin pienen yhteistyöstä kertovan artikkelin. Tässä lainaus Isabel Marantin mietteistä malliston suhteen kyseisestä artikkelista:
”Olen imarreltu yhteistyöstämme. H&M työskentelee parhaiden designereiden kanssa, joten tämä kutsu on hieno kunnianosoitus. Pyrin luomaan jotain aitoa ja huoletonta, jota naiset haluavat käyttää arkielämässään. Tietty huolettomuus on minusta erittäin pariisilaista; pukeutuminen ei ole liian harkittua, mutta naiset näyttävät silti upeilta. Mallisto huokuu tällaista helppoutta ja asennetta. Kaikkea voi yhdistellä mielensä mukaan, sillä minun muotikäsityksessäni tärkeintä on persoonallisuus”, Isabel Marant sanoo.

Vaikka nyt ulkona paistaa aurinko ja marraskuussa on varmasti jo lunta ja viimaa ja kylmää ja kaikkea mistä en tykkää niin silti on todettava - marraskuuta odotellessa! 

kuva: hm.comNo comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.