Pörröneuleella tarkeni Viking Gracen kannella

September 29, 2013

Tiistaina oli uskomattoman kaunis syyspäivä. Kun Viking Grace pysähtyi Maarianhaminassa nappasin kameran ja tätini kainaloon ja suuntasimme laivan kannelle. Gracen kansi oli kyllä niin hieno, toivottavasti pääsen ensi kesänä risteilemään niin, että saisi istua kannella auringon lämmöstä nauttien.

Näiden asukuvien eteen muuten tehtiin uhraus isovarpaan hyvinvoinnin puolesta. Pidemmän aikaa vihoitellut isovarvas otti niin nokkiinsa noista korkkareista, että olen nyt antibiioottikuurilla. Onneksi sentään nämä kuvat onnistuivat!

Muistaakseni kirjoitin blogissakin ennen Köpiksen reissua, että haaveilen löytäväni reissusta uuden pipon. Bongasin kuvissa näkyvän pipon &other storiesilta. Koska pipo oli juuri sellainen täydellisen yksinkertainen ostin sen tuon mustan lisäksi myös harmaana.
Mitä tykkäätte, oliko hyvä hankinta?

Otsikossakin mainittu pörröneule on uusin vaatehankintani. Viikko sitten lauantaina piipahdin ystäväni kanssa Skanssissa ja neule tarttui sieltä vaatekaappiini.
Noita tuon tyylisiä neuleita oli jo viime syksynä. Vierastin lähempää tuttavuutta neuleen kanssa silloin, koska koin näyttäväni karhulta se päälläni. Nyt tuota materiaalia on lähes joka liikkeen valikoimissa ja päätin antaa sille uuden mahdollisuuden. Tällä kertaa ihastuin sen lämpöisyyteen ja pörröisyyteen niin kovasti, että päätin unohtaa olevani kuin karhu ja nauttia neuleen tuomasta lämmöstä. <3


Pipo, &other stories / Huivi, Acne
Neule, H&M / Shortsit & kengät, Zara
 Sukkahousut, Wolford / Laukku & pinkki rannekoru, Mulberry
Niittirannekoru, Aldo /  Seepra koru, Kenneth Jay Lane
Kynnet, Bio Sculpture

4 comments:

 1. Aww ihana asu, toi on niin halipaita! Etkä näytä yhtään karhulta senkin hassu<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Maria, kiitos! <3 Meijän niin täytyy päästää näiden paitojen kanssa Starbucks treffeille tän syksyn aikana!! :D

   Delete
 2. Tosi makeet sortsit ja toi sun tukka on edelleen vaan niin upea! :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.