Syyskuun LivBox oli suloinen tuttavuus

October 14, 2013

Sinä aikana kun olin Helsingissä oli viime viikolla tullut uusin LivBox. Pakko tunnustaa, etten ole edes ehtinyt sitä vielä avaamaan, joten siinä mielessä ei ole yhtään myöhäistä kertoa mitä syyskuun LivBox sisälsi.Syyskuun boksin silkkipaperi oli syksyyn sopien tummansininen. Sisältö oli kuitenkin värimaailmaltaan pastelli voittoinen ja siksi varmasti omaa silmää niin kovasti miellyttävä. 
Tämän vuoksi kuvia tuotteista onkin normaalia enemmän. Kerrankin olen myös ehtinyt testaamaan jotain näistä ennen postauksen tekoa.

Max Facotrin luomivärit ovat minulle ennestään tuttuja. Ensimmäinen luomivärini ikinä on ollut tuollainen kuvassa näkyvä luomivärinappi. Olin silloin ala-asteella ja väänsin kättä kovaa vanhempien kanssa siitä, että onko sopivaa meikata kouluun vai ei. Sain kovan taistelun jälkeen tahtoni läpi ja ostin Helsingistä kummitätini kanssa ensimmäisen luomivärini ja Body Shopista ensimmäisen huulikiiltomaisen kevyesti väriä antavan huulirasvapurkin.
Mielestäni tuo luomiväri on ihan ok tuote hinta-laatu suhteeltaan, mutta ei enää täytä täysin niitä kriteereitä joita itse luomiväriltä vaadin.
Mutta mikä parasta, se sai hymyn huulilleni ja mukavat muistot mieleeni.
Arvatkaapa muuten minkä värinen ensimmäinen luomivärini oli?


Syyskuun boksin suloisin tuote on tuossa alapuolella olevassa kuvassa näkyvä Peppy Galoren ruusulta tuoksuva kasvovesi. Fiiliksissä pakkasin sen laivalle mukaan, koska pullo on niin kätevän kokoinen. En ole varsinaisesti mikään ruusun tuoksun ystävä, mutta sopivissa määrin tykkään siitä. Tämä tuoksui ruusulta niin voimakkaasti, että kasvoveden sijaan luulin suihkuttaneeni hajuvettä. Iho jäi kyllä ihanan tuntuiseksi tämän kanssa pyyhkimisen jälkeen, mutta tuoksun takia ei ole minun tuotteeni, harmi, purkki on niin ihana! <3
 

Nyt voinkin kipittää lokakuun LivBoxin luokse ja kurkata, että mitä ihanaa sieltä mahtaakaan löytyä. En varmaan koskaan kyllästy tähän LivBox ideaan - naisella ei vaan voi olla kosmetiikkaa koskaan liikaa. <3


4 comments:

 1. Oliko eka luomivärisi vaaleansininen tai -punainen? :) Mun taisi olla äidin vanha vaaleansininen - ah, miten ihanaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun eka luomiväri oli valkoinen, kelaa nyt, pelkästään valkoiset luomet eikä mitään ripsaria. :D Taisin haluta valkoisen juuri siksi kun jollain luokkakaverillakin oli sitä. Seuraava oli kyllä tuo ehdottamasi vaaleanpunainen. Kumpaakaan väriä en muuten ole käyttänyt enää vuosiin.
   Eikä, niin legenda vaihtoehto! :D

   Delete
 2. Mulla on sininen luomväri, juurikin se käytännöllisin :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi sininen on kyllä jotenkin niin legena väri. Miten kaikkien äideillä on ollutkin kaapissa sinistä luomiväriä!? :D

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.