Piristystä pimeyteen (tai sitten ei)

November 20, 2013

Siirtelin viikonlopun aikana paljon kuvia koneelle ja selailin jo koneella oleviakin kuvia. Löysin sieltä toukokuussa tehdyn Kreetan reissun kuvia. Kaikessa tohinassa ne ovat jääneet täysin julkaisematta. Katsoin kuvia viikonloppuna ja imin itseeni aurinkoa ja pirteää tunnelmaa. Hetkeksi kuvat piristivät tämän pimeyden keskellä, mutta sitten se iski - suunnaton ikävä kesää! <3

Reissu oli ihan älyttömän onnistunut ja todella rentouttava. En vaan pysty käsittämään, että miten siitä voi olla puoli vuotta aikaa. Paljon hyviä muistoja on säilötty näihin kuviin.
Toivottavasti nämä kuvat piristävät teitä. Itselläni ne ainakin toimivat, edes sen hetken ajan. <3


Chania oli matkakohteeni jo neljännen kerran. Rakastan sitä paikkaa vaan niin kovasti! <3 Koska vaan voisin lähteä sinne uudelleen. Kuvissa näkyvä Hotelli Kedrissos on tunnelmaltaan täydellinen kreikkalainen hotelli. Olin siellä tällä reissulla kolmannen kerran. En voi kuin suositella.
Kuvissa näkyvät ruokapaikat ovat myös kaikki suosittelujen arvoisia. Olen niissä käynyt useamman kerran joka reissulla.

Tällä reissulla pääsin myös ensimmäisen kerran vierailemaan Sephoran liikkeeseen ja se oli menoa se. Matkalaukkuni painoi aivan överisti liikaa tältä reissulta palatessani. Mutta en syytä yksin Sephoraa. Kreeta kun on matkakohteena lähellä sydäntä koko perheelleni ja läheisilleni niin kannoin aikamoisen määrän myös tuliaisia Suomeen.

Jos joku on matkallaan suuntaamassa näihin maisemiin niin vinkkejä saa kysellä, olen enemmän kuin mielelläni avuksi. :)

Toivottavasti nämä kuvat toivat edes vähän valoa tähän pimeyteen! <3

5 comments:

 1. Heh noi keltaiset kengät kengät kyllä piristi! Ihanat :D Voi että, omaan reissuuun vielä aikaa, ja on niiiiin pimeetä. Marraskuu on tylsin kuu ikinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä juttu, kiitos! :D
   Mulla ei oo mitään tietoa et koska olis mahis päästä lämpimään, mutta onneksi joulukuussa odottelee Tukholman reissu ystävän luokse niin se kyllä piristää mukavasti. :)
   Marraskuun vois kyllä kadottaa kalentereista kokonaan!

   Delete
  2. Kyllä. Joskus haaveillaan että kunpa pääsis marras- ja helmikuuksi pois. Oispa huippua... :)

   Delete
 2. Ihanan kattava kuvapostaus! :) Mulla on ihan mieletön loman tarve juuri nyt. Johonkin lämpimään äkkiä, kiitos! Niin ihanan näköisiä noi ruokakuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Minna! <3
   Älä muuta sano, tulis kyllä niin tarpeeseen! :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.