SE reppu!

November 6, 2013

En vaan pääse yli siitä, että miten paljon himoitsen vanhempieni minua vanhempaa Fjällrävenin reppua itselleni. Siitä onkin tämän vuoden aikana tullut vakkari matkakumppanini.
Onnekseni sain sen lainaksi myös Köpiksen reissulle. Tuttu ja turvallinen reppu toi rohkeutta matkalle, jossa kaikki oli uutta.

Nämä muuten taitavatkin olla viimeiset asukuvat Köpiksestä. Ja viimeiset kuvat, jotka ihana Essi on ottanut. Kiitos vielä kaikista kuvista ja mitä mahtavimmasta matkaseurasta! <3

Rakastan rentoja asuja. En viihdy kotelomekossa, ellen voi pukea sen kanssa ylisuurta neuletta. Käytän vartaloa nuolevia toppeja vain salilla, hupparin tai rennomman topin alla. Joskus inhosin sukkahousuja, mutta nykyisin ne ovat pukeutumiseni kulmakivi. Keksintö, jonka ansiosta ei tarvitse kärsiä liian lyhyistä lahkeista ja vilkkuvista nilkoista. Sopivien sukkahousujen löytäminen ei kylläkään ole itsestäänselvyys. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin puoleen reiteen jäävä haarakiila, kun sukkahousujen pituus ei vaan riitä. Monien mallien L-kokokin on liian pieni. Olen löytänyt pettämättömän sukkahousukumppanin Wolfordista. Harkitsenkin hankkivani talveen heidän uutuus sukkikset, 100deniä, joista ei varmasti näy läpi, eikä nilkkoja palella talvipakkasilla.
Onko jollain sattumalta jo niistä kokemusta?
Entä mitä tykkäsitte tästä asusta?


Korvakorut ja farkkupaita H&M / Huivi, Acne
Mekko, Nelly.comista / Rannekorut: Mulberry, Aldo, H&M
Sormukset, Weekday / Sukkahousut, Wolford
Reppu, Fjällräven (vanhemmilta lainassa) / Kengät, Bianco (saatu)

4 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.