Pakkaspäivän asua

January 26, 2014

JES, ensimmäisen kerran kahteen viikkoon pakkaslukema on ollut alle kymmenen astetta.
Peukut pystyyn, että näin olisi vielä ensi viikollakin niin olisi mahdollista päästä jotain kivoja asukuviakin ottamaan.
Viikko sitten uhrauduin 15 asteen pakkasessa asukuviin takki auki. :D Vastapainoksi en kyennyt edes hanskoista luopumaan. Mutta tämä asu kuvaa aika hyvin sitä, että miltä olen viimeiset kaksi viikkoa näyttänyt. Uggit ovat vakioasusteeni näillä pakkasilla - mitkään muut kengät eivät vaan pidä jalkojani lämpimänä. Enkä kyllä omista mitään muita kenkiä, jotka olisivat niin mukavat jalassa kuin uggit.

Koska oli niin kylmä oli pakko yrittää välillä pysyä liikkeessä kuvia otettaessa... Voitte vaan kuvitella millaisia otoksia kameran muistikortille oli tallentunut! :D Ehkä julkaisen jonkun niistä vielä erikseen, harkitsen kuitenkin tarkkaan, en halua säikyttää teitä lukijoita pois!

Hain pakkaspäivän asuun pirteyttä asusteista ja mielestäni se toimi. Tai voiko pinkillä epäonnistua ikinä? Ensimmäisen kerran asukuviin pääsi mukaan joulupukilta saatu pinkkiäkin pinkimpi reppu. Se on vakio matkatoverini kun suuntaan Helsinkiin tekemään ripsiä. <3
 Kuvat: Maija R.

Pipo, COS / Aurinkolasit, H&M / Huivi, Acne
Reppu, Victoria's Secret PINK / Lapaset, H&M
Takki, Peak / Paidat alla, H&M ja COS
Housut, Dr. Denim / Kengät, Ugg Australia

Nyt unille ja ihanaa kun ei tarvitse laittaa kelloon mitään herätystä.
Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3

4 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.