Bestseller Fashion Fair

February 2, 2014

Kamalaa mikä blogihiljaisuus tänne on tällä viikolla ilmestynyt. Viikko on sujunut  niin nopeasti kaikkien ekstrajuttujen takia, etten ole blogin sivua pahemmin ehtinyt edes avaamaan. Minulla on kuitenkin enemmän kuin hyvä syy tähän hiljaiseloon ja lupaan paljastaa sen teille ensi viikon aikana. :)

Käväisin viime viikolla Helsingissä Bestsellerin Fashion Fair tapahtumassa ihastelemassa tämän vuoden kevät-kesä sekä syksy-talvi mallistoja.
Koska ihania juttuja oli paljon, halusin tehdä tällaisen runsaamman kuvapostauksen päivästä. En ole koskaan ennen ollut vastaavassa tapahtumassa. Onneksi en joutunut menemään yksin vaan treffattiin jo päivällä suloisen Marian kanssa Starbucksin (miten yllättävää :D) merkeissä ja siitä sitten jatkettiin Fashion Fairiin.
Päivä sujui kuin siivillä ja loppupeleissä ysin bussiin tuli vähän kiirekin. Se on hyvä osoitus siitä, että päivä todellakin oli onnistunut.

Mulle on tullut joku ihmeellinen pakkomielle takkeihin. Ennen en pahemmin takkien perään kaupoissa katsellut, mutta nyt tuollakin ihastuin eniten juuri erilaisiin takkeihin. Faux fur takkeja on paljon tarjolla myös ensi syksyyn ja talveen - minä tykkään. <3

Mistä kuvien jutuista sinä tykkäät eniten? :)
Entä mitä ehdottomasti haluat hankkia kevääksi?

Vila SS14

Vila SS14 

Vila SS14 

Vila AW14

 


Pieces 

Pieces SS14

Little Pieces AW14

Little Pieces AW14

Object

Object SS14

Object SS14 

Vila

Vila AW14

Vila AW14 

Selected Femme


Only Play


Only Play


Vila SS14

Vila SS14 4 comments:

 1. Vilan pitsihame mulle NYTNYTNYT!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä niin ihana! <3 Niitä oli useampaa erilaista mallia. Varmaan aika MUST hankinta tulevaan kesään on jonkilainen pitsihame. :)

   Delete
 2. Oi että miten ihania kuvia ja keväisiä vaatteita<3 Hei sulle olis haaste mun blogissa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Julia! <3
   Oooo, käyn heti huomenna tai siis tänään töiden jälkeen tsekkaamassa, nyt unille! :))

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.