Few words

February 17, 2014

Viikko sitten kuvailtiin Muratin kanssa uutta asua blogia varten. En halua paljastaa asua vielä kokonaan, mutta en myöskään halua tehdä postausta ilman yhtäkään kuvaa. Ratkaisin ongelman details kuvalla ja samalla saan tuoreeltaan kerrottua edes vähän Lontoon reissusta.
Saavuin juuri kotiin. Tarkoitus oli tulla jo aiemmin ja junalipunkin olin valmiiksi ostanut, mutta niin... Olin ostanut sen lipun lauantaille, hyvä minä. :D

Vaikka reissu Lontooseen oli lyhyt, oli se todellakin tekemisen arvoinen. <3
Olisi harmittanut, jos en olisi lähtenyt ollenkaan.
Paluu Suomeen ei ihan sujunut odotusten mukaan. Lento oli niin paljon myöhässä, että oli sekunneista kiinni ehdimmekö jatkolennolle Frankfurtista Helsinkiin. Ensin tuuletin, jes, ehdittiin, kunnes tajusin - reilun viiden minuutin vaihtoajalla ei matkalaukku taida keretä matkaan mukaan. Eihän se muuten olisi ollut niin vakavaa, mutta kun vietin vielä koko sunnuntainkin Helsingissä töiden merkeissä niin olisihan se ollut kiva vaihtaa vaatteita. Ennen töitä olikin pakko poiketa kaupan kautta ostamaan joku lämpimämpi paita.

Saatiin Heidin kanssa reissusta mahtavaa kuva- sekä videomatskua. Mahdollisimman pian koitan saada niitä tänne bloginkin puolelle ja aika monta kuvaa tuli reissun aikana ja reissuun liittyen jo lisättyäkin instagramiin. Sieltä minut löytää nimimerkillä: reetta_e 
Ja voitteko kuvitella - näin Lontoossa auringon!? Tämän päivän harmauden keskellä on ollut ihana muistella sitä kirkkautta. Auringon inspiroimana hankin kahdet superhienot aurinkolasit Aldosta.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, koska aamusta menen taas omaan liikkeeseen töihin.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! <3

ps. oli mahtavaa päästä kokemaan livenä muotinäytös ja se kun suunnittelija itse astelee lavalle. Tunnelma oli niin upea. 
Hymyssä suin kohti uutta viikkoa.2 comments:

  1. Lontoon kuvia odottelen malttamattomana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teen parhaani että saisin kaikki kuvat ja videot kerättyä kasaan mahdollisimman pian. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.