Tulossa pian...

February 20, 2014

Nimittäin Lontoon kuvia. <3
Olen tänään istunut koko illan koneella ja siirrellyt kuvia koneelle ja koneelta valokuvaajalle ja huomisen aikana saan takaisin Lontoon muotiviikoilla otetut asukuvat käsiteltyinä ja sitten julkaistua ne tänne teillekin. En malta odottaa!

Jos kaikki menee nappiin niin loppuviikon aikana saan julkaistua muitakin kuvia. Myös videota on tulossa reissusta myöhemmin.

Harmittaa kun täällä blogissa on ollut niin hiljaista tässä kuussa. Nyt on onneksi varastossa muutamat asukuvat, jotka on otettu ennen reissua. Haluan kuitenkin ennen niitä julkaista edes jotain Lontoosta, koska tiedän monien odottavan kuvia reissusta. :)

Tähän väliin vielä pakko hehkuttaa, että miten mahtava tunnelma oli tänään töissä. Hurrattiin asiakkaiden kanssa Suomen mitaleille ja kahden kanssa jännitettiin, että miten mahtaa Suomen lätkämatsissa käydä. Tomi oli kotona ja laittoi minulle tilannetietoja kännykkään ja mä sitten luin niitä asiakkaille. Mukavan erilainen työpäivä. <3
Äkkiä vedin pe iltapäivään rastit ja nyt pääsen kotiin katsomaan Suomi-Ruotsi matsia. Jännittää jo
nyt! :D

Millaisen kisakatsomon te aiotte laittaa pystyyn perjantaina?6 comments:

 1. Mun on pakko tehdä huomenna etätöitä ja aloittaa aamulla jo ajoissa, että voin kahden jälkeen seurata jääkiekkoa :D Tai sitten menen töihin ja lähden kotiin silleen että ehdin näkemään pelin, mutta sitä ei voi missata! Veikkaan kyllä että meillä töissä monilla saattaa "sattumalta" olla etäpäivä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä niin veikkaan kanssa et toi on todella todennäköistä! :D Tai et työpaikalla pauhaa kisat koneelta tai kännystä. Mulla kävi kauhea tuuri et huomenna varauksia 8-14 niin näen melkein koko matsin!! :D
   Mut mitä sitä sit kisakatsomoon hankkis!?

   Delete
 2. Replies
  1. Just sain linkin kuviin sähköpostiini, eiku tsekkaamaan, jänskättää!! :)

   Delete
 3. Replies
  1. Parin tunnin sisällä on LFW asukuvat ulkona. :))

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.