Kevät kynsissä

March 7, 2014

Se on varma kevään merkki kun Bio Sculpturen uudet geelivärit julkaistaan. Vahvat värit ovat osa tätäkin sesonkia. Ensin rakastuin näihin kamppiskuviin, jotka teillekin nyt haluan jakaa.
Kun näin värit livenä olin myyty. Viime keväänä hurahdin jotenkin ihan totaalisesti siniseen. Nyt se hurahdus nostaa taas päätänsä, sillä hankin näistä väreistä ensimmäisenä liikkeeseeni juuri tuon sinisen. <3 Koitan viikonloppuna tehdä itselleni uudet kynnet sillä.

Nyt kipitän suihkun kautta unille - perjantaina on mukava, mutta varmasti rankka päivä tiedossa. Aamusta töihin ja illaksi menen yritykseni kanssa Muurlassa järjestettävään Ihania Naisten Iltaan. Vähän kyllä jännittää ja edustavista vaatteistakaan ei ole mitään tietoa, mutta paniikkiratkaisut kunniaan. :D

Muuten... Huomasitteko blogiin ilmestyneet uudet bannerit? Minut on tällä viikolla liitetty osaksi Indiedaysin Inspiration ryhmää, hymyilyttää. :)2 comments:

  1. Onnee Inspiration-bloggaajaksi pääsystä!!! Toivottavasti oot ehtiny laittaa uudet siniset kynnet, ni näkee livenä miltä näyttää ja jos vaikka matkis taas;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hanna! <3 No tällä kertaa menikin niin päin et mä matkisinkin sua. ;) Kohta on samiskynnet valmiit! :D

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.