Good day

April 19, 2014

Pitkäperjantai tuli juuri niin hyvään saumaan kuin haaveilinkin. Pitkät unet, kodin siivoilua, ihania pääsiäisherkkuja ja aikaa rakkaan kanssa.
Katsottiin tänään se uusin Hobittikin - tykkäsin kovasti.

Operaatio muistikortin purkukin on päässyt tänään alkuun. Kohta on postausta luvassa ja paljon. Olen itsekin ihan innoissani kun kaikkea niin kivaa on viimeisen viikon aikana tapahtunut. <3

Aamusta menen muutamaksi tunniksi töihin ja sitten saa jatkaa rentoilua aina tiistaihin asti.
Ja mikä parasta - tuleville päiville on luvattu ihan huippua säätä. Jos vaan teillä on mahdollisuus niin nauttikaahan aurinkoisesta säästä.
Itse istuin jo tänään tunnin verran etupihan portailla lukemassa lehteä. Tuuli oli aika pureva, mutta ballerinoissa sinnikkäästi istuin ja toivoin jalkapöytieni ruskettuvan. :D Loppupäivän vietinkin villasukissa.


 Viikon aikana on tupsahdellut kuvia blogigaaloista sivulta jos toiseltakin. Minusta tilaisuuksissa olevat kuvausseinät on kivoja, mutta luovat aikamoiset paineet kuvissa onnistumisesta. Nyt kävi tuuri ja onnistuin suht hyvin pariinkin otteeseen.
Olin elämäni ensimmäisessä Aussie Blog Awards tapahtumassa ihanan Erikan aveccina. <3
Suhasin gaalaan vesisateessa suoraan töistä, mutta onneksi oranssi huulipuna pelasti kaiken ja toi asuun edes pienesti "sitä jotain".
Kirjoittelen illasta vielä lisää isomman kuvasaldon kanssa.

Nyt yöpalaksi mämmiä ja sitten unille. 
Mahtavaa pääsiäisen jatkoa kaikille! <3

6 comments:

 1. Oot jotenkin ihanan rennolla otteella kirjoitettua tekstiä, tykkään ♥ odotan innolla kuvia ja tekstistä sun kertomana kyseistä tapahtumasta, vaikka olenkin monesta blogista jo siitä lueskellut :) sun tekstit ei kyllästytä koskaan ja saat aiheesta kun aiheesta purtua tekstiä, sellaista jota lukee mielellään päivästä toiseen! Jatka samaan malliin, ihailen sua kovasti ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Emilia superihanasta kommentistasi! <3
   Olen aina tykännyt kirjoittamisesta, ihan mahtavaa kuulla, että tekstiäni on kiva lukea. :))

   Delete
 2. Voi viude mitkä kengät teillä on kummallakin! Ihanat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano, kiitos kovasti Ansku! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.