Kohti pääsiäistä

April 16, 2014

Odotan pääsiäistä tällä hetkellä varmasti enemmän kuin lapsena. En niinkään sen suklaan takia vaan siksi, että on aikaa ilman aikataulua.
Viimeiset kahdeksan päivää ovat olleet niin hektisiä, että kun tänään palasin takaisin arkeen töiden merkeissä tajusin olevani väsyneempi kuin aikoihin. 
Miten se sanonta menikään - itku pitkästä ilosta. 
Ihan itkua ei tässä nyt tarvitse vääntää, mutta niin paljon kivaa on kuluneisiin päiviin mahtunut, että vähemmästäkin väsyttää. 

Mutta hei, kaksi työpäivää enää ja sitten saa vain olla. Aion käydä kaikki kameran kuvat läpi, lukea blogeja joiden sivuille en ole ehtinyt piipahtamaan, järjestellä kotia ja mikä tärkeintä - käpertyä rakkaani kainaloon ja vain olla. <3

Mitä suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi?Maanantaina lähdin pitkästä aikaa risteilemään. Olin matkassa ystäväni ja isovanhempien kanssa. Oli kyllä ihan älyttömän mukavaa ja poskiin sattuu vieläkin se kaikki nauraminen. <3
Kesken ruokailun Ville Vikingi nappasi minut kainaloon. Ensin säikähdin kuin pieni lapsi! :D Jokin jännä vaikutus noilla maskoteilla vaan on. 
Yhteiskuvamme on elämäni ensimmäinen - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, heh.

Ruokailun jälkeen kävimme kannella fiilistelemässä vahvasti tulossa olevaa kesää ja asukuviakin olisi sieltä luvassa. 
Kesäiset drinkit nautimme kuitenkin suosiolla sisällä - terassia ei vielä ollut avattu kannelle.


Höpötettävää riittäisi vaikka ja kuinka lisää, mutta nyt laitan kännykän pois ja pistän silmät kiinni. 

Toivotan teille kaikille ihania päiviä! <3


6 comments:

 1. Itselläki olli pari viimestä viikkoa yhtä hulinaa ja kiirettä, ihan mahtavaa että pääsiäislomat tulee !! :) meille tulee vielä kylään mun vanhemmat joensuusta ja tarkotus on kyllä tosiaan vaan olla. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kuulostaa kyllä täydelliseltä pääsiäiseltä. Nauti! <3

   Delete
 2. sun pääsiäissuunnitelmat kuulostaa varsin hyvältä, rentoutuminen= parasta <33! Ihania päiviä sullekkin <3 olet hurjan upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana Emilia - mahtavaa pääsiäistä sinullekin! <3

   Delete
 3. Aah kuulostaapa ihanalta! Mä olen ihan poikki kanssa ja odotan, että pääsen loppuviikosta vain lepäilemään. Mullakin on jäänyt tää blogien seuraaminen vähemmälle, mutta jos nyt taas olisi enemmän aikaa lueskella. :) olet niin kaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla! <3
   Oikein rentouttavaa pääsiäistä sinullekin ja mukavia hetkiä blogien parissa! :))

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.