Freedom is my inspiration

May 30, 2014

Kuluneet seitsemän päivää ovat vierähtäneet vahvasti tähtistailaaja tehtävien kanssa niin ajatuksen kuin kuvaamisenkin tasolla.
En ole halunnut julkaista kuviani etukäteen - vain pieniä osasia stailauksistani olen lisännyt instagramiin ja samalla tyylillä aion kuvittaa tämänkin postauksen.
Minut muuten löytää instagramista nimimerkillä reetta_e, tulkaahan seurailemaan. :)


Kun saan tämän postauksen julkaistua niin samaan aikaan myös palautan semifinaalitehtäväni. Olen luovimmillani puolenyön jälkeen ja siksi jätin lopullisten kuvien valinnankin tähän hetkeen. Tähtistailaaja kilpailun semifinaalitehtävänä oli luoda kolme stailausta ja kuvata ne. Sait stailata itsesi tai jonkun muun.
Koska oikeasti haaveilen stailaajan työstä halusin yhteen kuvaan stailata ystäväni, jonka hiukset inspiroivat minua niin täysillä - loinkin hänelle karkkimaisen suloisen barbie tyylin. <3


Arvostan sitä, että ihminen uskaltaa olla juuri sellainen kuin haluaa ja pukeutua juuri niin kuin itsestä tuntuu parhaimmalta. Siksi valitsin kuvieni yhteiseksi teemaksi otsikossakin näkyvän sanan: Freedom.
Sosiaalisen median paine on tänä päivänä valtava ja monet kokevatkin sen jopa ahdistavaksi. Tuntuu, että ihmisillä ei ole enää vapautta olla sellaisia kuin haluavat eikä välttämättä uskallusta, koska muiden mielipide pelottaa. Anonyymit arvostelijat ovat se ryhmä jonka toivon häpeävän käytöstään ja katsovan peiliin. Blogeissa nämä ihmishirviöt pahoittavat tahallaan muiden mielen ja pilaavat pahimmillaan koko sivuston hyvän ilmapiirin.

Olen aina ollut kiinnostunut muodista, mutta se ei tarkoita että olisin säästynyt arvosteluilta ja pahoilta sanoilta. Jaksoin kuitenkin pitää kiinni siitä, että haluan pukeutua kuten itsestäni parhaalta tuntuu.
Vaikka tavallaan menen massan mukana - tartunhan helposti uusimpiin trendeihin, mutta luon niistä kuitenkin jotain omaa. Pakko myöntää, että en ole koskaan ennen ollut niin varma tyylistäni mitä olen nyt. Blogin pitäminen on auttanut asiassa ja kisassa pärjääminen on saanut kriiseilyt vähemmälle.
Uskallan valita kaapista jotain vanhaakin päälleni, saattaa kuulostaa tyhmälle, mutta joskus uuden hankkiminen on ollut aina se ykkösvaihtoehto.


Toisessa stailauksessani pääroolissa olivat housut jotka tuulessa elivät omaa elämäänsä. Pitelin hatustani kiinni ja nautin upeaakin upeammasta kesäpäivästä. Uskaltauduin jopa kieputtamaan solmun paitani reunaan ja paljastamaan palan vatsaani. Tulen varmasti pukemaan kesän aikana tämän asun ihan oikeastikin - niin hyvälle tunsin oloni siinä.


Tunnen itseni jotenkin vahvaksi ja vapaaksi veden lähellä. En osaa sanoa että miksi, mutta tuntuu että kuvani onnistuvat aina paremmin lähellä vettä kuin muualla.
Se vapauden tunne jonka varsinkin meri saa aikaan on jotenkin mahtava. On vain meri ja minä. <3
Kuvassa näkyvällä tylliunelmalla on ihan oma tarinansa. Se on osa vanhojentanssimekkoani lähes yhdeksän vuoden takaa. Materiaali on kuitenkin tällä hetkellä enemmän kuin ajankohtainen ja siitä se idea sitten viimeiseen stailaukseen lähti. Olen kauan haaveillut tilanteesta johon saisin pukea mekkoni edes kerran vielä päälleni ja nyt sain sitten pukea siitä osan.

Vaikka kisakuvieni stailaukset ovat erilaisia on kaikissa yhdistävänä tekijänä se, että asu sopii maisemaan väreiltään ja tyyliltään.

Tärkein sanoma kuvillani onkin - vapaus olla sitä mitä haluat! <3


16 comments:

 1. Hyvä teema kuvillasi, ehdottomasti. On sääli, että kovin harva uskaltaa puketua kuten haluaa, tosin ehkä se vanhemmiten löystyy se ryhmäpaine? Tai en tiedä, ehkä en vaan välitä enää.

  Anonyymien haukuma-armeija on ajoittain ihan uskomatonta seurattavaa. Saan oman osani siitä, tasaisin väliajoin etenkin tietyillä foorumeilla. En voi sanoa, että siihen turtuu, ei siihen koskaan turru tai totu, eikä pidäkään. Mutta pitäisi jaksaa muistaa, että sinulla sentään on jotain tekemistä ja elämä, näiden anonyymien tuhlatessa aikansa ja katkeruutensa toisten haukkumiseen. Se on se suurin jota en ymmärrä, miten kukaan jaksaa ja viitsii keskittyä toisen mollaamiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! <3

   Mietin kauan, että miten tehtävän toteutan ja sitten palaset vain loksahtivat paikalleen. :)

   Musta tuntuu, että tietyssä iässä sitä ei vaan enää jaksa välittää jos itsestä tuntuu hyvälle. Se on kuitenkin se tärkein asia ja siihen meidän kaikkien tulisi pyrkiä että itsensä kanssa on hyvä olla. <3

   Delete
 2. En pääse yli siitä kuinka upeita noista tylliunelma-kuvista tuli<333

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos Juulia - niistä tulee kyllä jossain kohtaa asukuvapostausta blogiin. :) <3

   Delete
 3. Odotan kovasti, että päästään näkemään kokonaiskuvat, upealta näyttää <3 Ja sun teema, ihan täydellinen :) Olet ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Janet, ihana kommentti! <3
   Ja kyllä, tulen kaikki stailaukset julkaisemaan täällä asukuvapostauksina. Ajankohta vaan on vielä vähän auki, mutta tuskin kovin pitkään malta odottaa. :D

   Delete
 4. Oi näyttää upealta En tiennyt, että olet kisassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enni! <3
   Ei me taidettu ehtiä siihen aiheeseen asti kaiken syömisen ohessa! :D

   Delete
 5. Oot Reetta aivan mahtava ,jatka samalla linjalla :) Vaikka mä oonkin " vanha ", oon aina kiinnostunut muodista ja hyvinvoinnista ja hyvältä näyttämisestä,se ei oo iästä kiinni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Marjo kovasti! <3
   Näinhän se on, ikä on vain numeroita ja itsestä huolehtiminen ei saisi koskaan olla siitä kiinni! :)

   Delete
 6. Vau, upealta näyttää!
  Freedom on varmasti osuva sana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Xena! <3
   Itse kanssa tuumin sen olevan sopivan laaja, mutta ajankohtainen aihe. :)

   Delete
 7. Todella hyvältä näyttäää <3 innolla odotan, että laitat kuvia lisääkin tänne :)<3
  Hyvä teema kuvillasi, ehdottomasti.<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia, ihanaa että tykkäsit! <3

   Delete
 8. Onnea kisaaan Reetta! Koska se on?
  /maikku

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Nyt odotellaan äänestyksen alkamista ja kesän mittaan sitten selviää viisi finalistia. :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.