Happy day

June 8, 2014

On ollut mukava lauantai. Nukuin pitkät yöunet ja heräsin siihen kun Tomi tuli pyytämään aamupalalle. Yleensä viikonloppuaamuisin minä olen se joka laittaa meille aamiaisen - se on minusta kivaa. Nyt kuitenkin tuntui supermahtavalta päästä valmiiseen pöytään. <3

Vasta iltapäivällä pilvet kaikkosivat ja aurinko lämmitti ihanasti. Istuin parvekkeellamme varmaan parisen tuntia ja nautin kun ei tarvinnut tehdä mitään. Tai no taisin mä muutamiin viesteihin vastata, sillä olen niin innoissani. Keksin nimittäin viikko sitten, että haluan järjestää blogikirppiksen täällä Salossa. Ajatus vaan tuli päähäni enkä aikaillut hetkeäkään. Pistin tuulemaan ja viikossa olen saanut aikaiseksi vaikka ja mitä. Hymyilyttää, en olisi ikinä uskonut, että viikossa voi tapahtua näin paljon!


Kerron kirppiksestä ensi viikolla lisää, mutta nyt jo vinkkaisin teitä liittymään facebookkiin luomalleni blogikirppiksen tapahtumasivulle. Sieltä saatte infot reaaliajassa - maanantain aikana aion paljastaa myymään tulevat bloggaajat. Kiinnostuitko? Klikkaa itsesti tapahtumaan TÄSTÄ.
Blogikirppis järjestetään liikkeessäni Cecilissä lauantaina 14.6 klo 11-15.00.
Toivottavasti nähdään! <3

Kun olin saanut monta kirppikseen liittyvää juttua hoidettua otin pyörän alle ja polkaisin vuokraamaan meille illaksi leffan. 12 Years a Slave oli yhtäaikaa niin hyvä ja kamala, että jotenkin on ahdistunut olo vieläkin. Kyyneliltä oli mahdoton välttyä ja parissa otteessa suljin silmäni ja korvani. Katson vaikka ja mitä kauhuleffoja, mutta jos elokuvan alkuteksteissä lukee: "perustuu tositapahtumiin" en vaan pysty katsomaan raaimpia kohtauksia.

Vaikka elokuva oli raskas niin leffaeväs oli onneksi kesäisen kevyt ja raikas.
Myös himotus tätä yhdistelmää kohtaan oli hyvä syy lähteä pyöräretkelle. Anskun järjestämä blogitapahtuma on saanut meidät naiset sekaisin - nimittäin vaahtokarkeista ja mansikoista! <3
Ja kun näette nämä herkulliset kuvat, haluatte varmasti enemmän kuin mitään muuta päästä maistamaan tätä yhdistelmää.
Tänään oli myös todella upea auringonlasku. En voi kuin hymyillä - kuinka upeaa onkaan kun saan joka ilta katsella tällaisia maisemia kodin parvekkeelta. 

Mansikkaisen vaahtokarkkista sunnuntaita kaikille!  <3


6 comments:

 1. Voi harmi, kun en pääse! Ja haha kävin myös ostamassa vaahtokarkkeja... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi kun on sitä välimatkaa! :(
   Namiii! :D <3
   Mä sovin tänään äidin kanssa että teen noita juhannuspöytään, nam! <3

   Delete
 2. Noita mansikka-vaahtokarkki herkkuja täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla! Juhannuspöydän naposteltaviin :P namnam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi! :)
   Toivottavasti ovat sinunkin mielestä hyviä. <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.