Helleviikon kuulumisia

July 26, 2014

Taas on viikonloppu, ihanaa, se tarkoittaa sitä että kauan odotettu kesäloma on taas viikon lähempänä.

Olen ollut koko viikon töissä, mutta onneksi myös ystäviä on tullut treffailtua. Illat tuntuvat yhtä lämpimiltä kuin päivätkin - täydellistä. 

Tiistaina kävin ystäväni kanssa syömässä ja jätskillä töiden jälkeen. Söimme samisannokset Vilhossa ja sen jälkeen vielä samisjätskitkin Pappagallossa - hyvä tapa välttää annoskateutta! Keskiviikkona kävin lounaalla porukoilla ja mietimme miten tulen hoitamaan autoni kolmivuotishuollon + ensimmäisen katsastuksen. Olin jo valmis luopumaan autostani - järkyttävän hintaisia tuollaiset jutut, mutta en mitenkään pärjäisi ilman KA:ta.
Hoidan asiat aina kovin viime tipassa, joten nytkin päätin venyttää huollon syyskuulle ja hoitaa katsastuksen 15.9 - sopivasti sinä viimeisenä mahdollisena katsastuspäivänä. Ei kai uusi auto voi olla menemättä katsastuksesta läpi!? 


Torstaina suuntasin ystäväni kanssa Turkuun. Kävin ostamassa kameraani uuden objektiivin. Harmittaa, kun sitä valkoista ei enää tunnu saavan muualta kuin ulkomailta. 
Aion ehdottomasti jatkaa sen etsintää - mustallekin on jo sovittu ostaja valmiiksi. 
Nyt vaan oli pakko toimia vastoin aiempaa päätöstäni ja hankkia se musta - haluan että voin lähteä lomalle uuden objektiivin kanssa ja Stockalla oli todella hyvä tarjous siitä.


Turussa ehdottomasti yksi lemppari ravintolani on Blanco. En muista koska olisin syönyt viimeeksi lehtipihviä, mutta siitä olen varma etten koskaan ennen ole syönyt niin hyvää sellaista!


Viikonlopun aloitin Mojitolla siskon ja Tomin kanssa Rikalan terdellä. Mojitosta on tullut vakkari viikonlopun aloittaja kun se sopii tähän kesään niin hyvin.

Harmittaa kun en ole yhtään ehtinyt ottamaan asukuvia, mutta tänään toivon sellaisiakin kameraani tallentuvan. 
Ajattelin vielä hetken makoilla tässä pihalla ja illemmalla suuntaan Turkuun viettämään iltaa ihanien tyttöjen kanssa. <3
Eiköhän jotain kesäkuvia illan aikana tule löytymään instagramista - minut löytää sieltä nimimerkillä reetta_e. 

Eipä mulla sitten muuta kuin, että olisipa aina kesä!!No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.