Herrgårdglass maistelua

August 31, 2014

Sain ennen lomaani maisteltavaksi Herrgårdglass jäätelöitä Herkku ja Lahja Murenalta. Salossa sijaitseva herkkujen erikoisliike suosii lähiruokaa ja tämä jäätelö valmistetaan Tenholassa.
Olen jäätelön suurkuluttaja ympäri vuoden ja varsinkin kesällä.
Ollessani reissussa kuulin täällä säiden olevan kaukana kesästä. Tänään kuitenkin heräsin pitkien unien jälkeen ihanaan auringonpaisteeseen, löysin vähän jätskiä pakkasesta ja ajattelin vinkata parhaasta mansikkajätskistä ikinä teillekin.

Herrgårdglass oli minulle entuudestaan täysin vieras ja yllätyin kuinka laaja valikoima erilaisia makuja heillä onkaan. Sain maisteltavaksi kolmea eri makua. Tykkään kermajäätelöistä, mutta jotenkin eniten lämpeän kaikille raikkaille jätskeille. Kun maistoin Herrgårdglassin mansikkajäätelöä olin haltioissani - jäätelö jossa on aidon mansikan maku ja raikkaus. Rakenteesta tuli vähän mieleen sorbetti, niin ihanan raikkaalta se maistui.

Mansikka on marjoista lempparini ja ostan usein talvellakin ulkomaalaisia mansikoita sen ihanan tuoksun takia - usein ne eivät kuitenkaan maistu mansikalta niin nyt tiedän millä voin talvella herkutella mansikka fiiliksen iskiessä.

Suklaa on suklaana niin hyvää että aika harvoin minun tulee suklaajätelöä ostettua. Herrgårdglassin suklaajätelö oli ihanan täyteläistä ja mulla tuli siitä mieleen lapsuuden lemppari - laivan buffetissa tarjolla ollut suklaamousse.

Ehkä kesästä on pikkuhiljaa aika päästää irti, mutta siihen on hetkittäin hyvä palata kera jäätelön. <3
Näitä ihania Herrgårdglass jäätelöitä löytyy hyvä valikoima Salon Torin varrella sijaitsevasta Herkku ja Lahja Murenasta. 
Herkullista sunnuntaita kaikille! 


No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.