Gina Tricot AW14

August 7, 2014

Toukokuun lopulla kävin katsastamassa Gina Tricotin AW14 malliston Ravintola Sipulin tiloissa. Sää oli kuin suoraan syksystä. Hyppäsin bussiin ihan liian vähissä vaatteissa ja Kamppiin päästyäni suuntasin ensimmäisenä Mangoon ja ostin itselleni tuon kuvissa näkyvän valkoisen kauluspaidan.

Syksyisessä säässä oli mukava katsella tulossa olevia uutuuksia ja nauttia lounasta tyttöjen kanssa. Olin innoissani huomatessani rekeissä paljon pörröisiä neuleita ja takkeja. Tämä trendi on saanut minut jo parina vuonna pikkuisen odottamaan syksyä - rakastan kaikkia pehmeitä ja pörröisiä vaatteita.

Kuvissa näkyviä vaatteita kannattaa yrittää bongailla liikkeistä elokuun ja syyskuun aikana - silloin kauppoihin tulee suurin määrä uutuuksia.
Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä suloisen vaaleanpunainen toppatakki on ymmärtääkseni tullut liikkeisiin tällä viikolla. Jos edulliselle perustakille on tarvetta kannattaa Ginaan kipittää mahdollisimman pian.

Mitäs tykkäätte syksyn värimaailmasta?
Minkä syysjutun aiotte hankkia ensimmäisenä tai olette jo hankkineet?
Huulipuna, MAC
Huivi, Acne
Paita, Mango
Housut, Zara
Laukku, Mulberry
Kengät, Topshop

Ihania hellepäiviä kaikille ja muistakaahan käydä osallistumassa käynnissä olevaan Jurliquen arvontaan! <3

10 comments:

 1. Tositositosi kiva asu sulla oli päälläsi. Kengät ja housujen mitta on ihan täydellinen yhdistelmä!

  ReplyDelete
 2. Ihanat harmaat sävyt! Ja tuo kokonaisuus on niin nappi sun yllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kans jotenkin tosi ihastunut harmaisiin vaatteisiin ja sit kaikkiin hattaraisen pastellisiin sävyihin - ne sopii nin kivasti harmaan kanssa! :)
   Kiitos Dahlia! <3

   Delete
 3. Tän syksyn värimaailma näyttää kyllä lupaavalta :)♡ tosi kiva myös tuo sinun asusi :) kaikki mätsää kivasti yhteen ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kanssa kovasti - varmaan kun on ollut niin ihanan lämmin kesä on mukava ihastella syysjuttuja sen perään. :)
   Kiitos Emilia! <3

   Delete
 4. Mielenkiintoisia uutuuksia tulossa! Pitää käydä kohta vähän Ginassa kattomassa lähempää ;) ja ihana tuo sun asu! <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muista sitten raportoida että mitä kivaa löysit! :))
   Kiitos Anni! <3

   Delete
 5. Metsästän täydellistä syystakkia! Taustalla perusajatus siitä mitä hakemassa, mutta sen oikean tietää kuitenkin löytäneensä vasta, kun se kohdalle osuu. Kaipaan kauniita leikkauksia, istuvuutta ja kivoja yksityiskohtia. Ajattelin kerrankin olla myös rohkea ja sovitella jotakin omasta kaavasta poikkeavaa. Kenties törmäämme ihanuuden kanssa pian. Niin ja takki kaipaa tietysti seurakseen arvoisensa kengät! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten se usein onkin niin, että tavallaa tietää tarkkaan mitä hakee, mutta ei pysty kuitenkaan siitä tarkasti kertomaan muille. Kun etsinnän kohde tulee vastaan tietää samantien, että siinä se on! :)
   Tsemppiä takin metsästykseen! :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.