Last dance

August 1, 2014

Siitä asti kun vanhojentanssit ovat olleet ohi olen toivonut, että tulisi tilaisuus jossa saisin mekkoa käyttää uudelleen. Kun sellaista tilaisuutta ei vaan ole tullut oli aika tarttua toimeen. Sain palan vuosia sitten olleesta vanhojenpäivästä takaisin kun kaivoin kaapin kätköistä mekkoon kuuluneen tyllialushameen ja loin sen ympärille sopivan asun Tähtistailaaja kisaa ajatellen.
Kuvauspäivänä oli kylmä, kylmempi kuin jouluaattona - vannon! Pimeys saapui paljon aiemmin kuin muina päivinä, myrsky oli tulossa ja kuvia ottaessa satoi aina välillä vettä. En tiedä minkä tsempin sain itselleni luotua siinä säässä tai sitten kaikki kiitos menee sukkahousuille, jotka edes vähän lämmittivät tuulelta joka tuli suoraan läpi tylliunelmastani.

Tietoisuus siitä että kuvien oli onnistuttava toimi myös hyvänä tsemppinä. Kaikkien asioiden yhteisvaikutus loi ilmapiirin jossa minun oli hyvä olla - minä, meri ja viimeinen tanssi. Nämä kuvat ovat ehdottomasti yhdet lempparini ikinä.

Viimeistä muuten viedään kisankin osalta. Tämä oli se kolmas tähtistailaaja kisan stailaukseni ja tällä viikolla myös päättyy kisan äänestys. On aika aloittaa tulosten jännittäminen. Saa nähdä ehdinkö edes jännittämään kun töissä alkaa maanantaina kymmenen päivän työputki - jännittämiselle ei välttämättä jää aikaa ja se on varmasti vain positiivista minut tuntien.

Iso kiitos kaikille minua äänestäneille ja kisassa tsempanneille! <3
Niin ja mitäs te tykkäätte tästä viimeisestä stailauksesta? 


Kuvat: Murat Mutlu

Luomiväri, pohjustus + kuultotuotteet, Glo Minerals (saatu)
Jakku, H&M
Toppi, Gina Tricot
Tyllihame, Teetetty alushame
Rannekoru, Marni at H&M
Kengät, Aldo

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

14 comments:

 1. Tää on kyllä munkin lemppari! :)

  ReplyDelete
 2. Tämä on kyllä ihan munkin lemppari ♡ aivan mahtavia kuvia! Ei voi kun ihastella :)♡ onnea vielä ihan älyttömästi kisaan ♡ liputan niin sua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Emilia - lupaan raportoida täällä kun kisasta jotain kuulen! <3

   Delete
 3. Vautsi. Nää on kyllä upeat kuvat!

  ReplyDelete
 4. Ihan älyttömän upeita kuvia, kaunis Reetta ja ihana asu <3

  ReplyDelete
 5. vau todella upeita ja tunnelmallisia kuvia<3

  ReplyDelete
 6. Miten henkesalpaavan upeita kuvia! Mahtavia♥ Ja asu oli myöskin :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.