New accessories

September 23, 2014

Tykkään viimeistellä asuni koruilla. Välillä toki riittää vain yksikin koru ja silloin valintani usein on rannekoru tai sormus. Syksyisin inspiroidun koruista kesää enemmän. Paksut neuleet ja sirot korut ovat lemppariyhdistelmäni. Työni vuoksi kynteni ovat aina huolitellut ja tykkään korostaa käsien siistiä ilmettä sormuksilla. En himoitse superkalliita arvokoruja vaan tykkään ostaa hetken huumassa trendikkään korun vaikka ketjuliikkeistä.

Yhden arvokkaamman korun omistan - kallein hankkimani koru on vuosi sitten Tukholmasta ostettu Mulberryn rannekoru enkä ole katunut sen hankintaa päivääkään.


Tämän syksyn ehdottomaksi lempparikorukseni on muodostunut Zarasta hankittu sormus. En ole koskaan ajatellut olevani helmikorujen käyttäjä, mutta tuo sormus on yksinkertaisuudessaan hurmannut minut täysin. Bershkan sormukset olen suunnitellut ottavani käyttöön kun seuraavan kerran teen kynsiini nuden geelauksen. Nude ja kulta on jotenkin niin täydellinen yhdistelmä.Legendaarinen Carrie-nimikoru on aina miellyttänyt silmääni. Omasta nimestäni hankin korun ensimmäisen kerran nelisen vuotta sitten Kreetalla. Mies taiteili nimikoruja tilauksesta ja käytin korua muutaman kuukauden kunnes se hajosi. Uuden nimikorun hankinta on ollut mielessäni siitä asti, mutta aina se on vain jäänyt hankkimatta.
Sain kesällä yhteydenoton Korumaalta* ja kun huomasin valikoimista löytyvän runsaasti erilaisia nimikoruja olin onnessani.
Valitsin oman nimikoruni fontin juuri klassisella Carrie-nimikoru tyylillä. Se on kyllä todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Korumaan valikoimista löytyviin nimikoru vaihtoehtoihin pääset tutustumaan tästä.


Alimmat kuvat: Murat Mutlu

Yhden korun esittelyn haluan jättää toiseen kertaan. Koru saapui luokseni vasta perjantaina, enkä ole vielä ehtinyt sitä käyttämään. 
Voin siitä huolimatta sanoa, että koru merkitsee minulle paljon jo nyt. <3

Leppoisaa uutta viikkoa kaikille! <3

*blogiyhteistyö

6 comments:

 1. Mä kans tykkäänt koruista, mutta olen äärimmäisen laiska vaihtelemaan niitä :D
  Tuo nimikoru on ihana! Olen miettinyt myös, että pitäisiköhän hankkia moinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on muuten niin totta!! Ihan liian usein jämähtää niihin samoihin ja sitten muut jää käyttämättä! :D

   Delete
 2. Minä pidän kanssa koruista, vaihdan vaan aika harvoin. Tuo nimikoru niin kaunis, monesti olen vastaavaa itsellenikin haaveillut vaan kun kaulakorut ovat kaikki miehen harkiten ostamia lahjoja niin vielä on nimikoru ostamatta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän miehesi vielä tämänkin toiveen tule toteuttamaan kun hänellä tuntuu kokemusta korujen ostosta olevan. :) <3

   Delete
 3. Tykkään myös viimeistellä asuni koruilla <3 Antaa kokonaisilmeiseen sitä jotakin ;) Ihania nuo sun korut, etenkin sormukset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin näin, koruilla pystyy muuttamaan asun ilmeen täysin! :) Kiitos Emilia! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.