Perjantain kuulumisia

September 7, 2014

Viikko on vierähtänyt hujauksessa töiden merkeissä. Perjantain vietin kuitenkin Helsingissä vähän muissakin kuin työn merkeissä - tuli muuten hengähdystauko todella sopivaan saumaan.
Hyppäsin aamu kuuden junaan kohti Helsinkiä ja jouduin taistelemaan ällötystä vastaan kun eteeni istahti maailman likaisin tukka, joka tietenkin veti penkin kenoon lähes suuhuni asti, nice.
Perille päästyäni olin todella helpottunut - nappasin Kampista chai latten matkaan mukaan ja jatkoin töihin.

Suuntasin ystäväni kanssa lounastreffeille paljon kehuttuun Factoryyn. Olen kuullut sen salaateista paljon hyvää. Valikoima oli runsas ja salaatti todella reilun kokoinen, mutta laatu ei sitten ollutaan enää niin priimaa. Lohi maistui todella oudolle ja sen koostumus oli erikoinen. Ihmeellisen sitkeää. Maistoin kerran ja siirsin annoksesta kaiken kalan servetille. Ruuhkaa oli niin paljon etten jaksanut lähteä jonottamaan ja kysymään kalasta sen tarkemmin. Annos oli onneksi tarpeeksi täyttävä ilman lohtakin. Jännä juttu oli kuitenkin se, että kun juttelin aiheesta myöhemmin asiakkaani kanssa hän sanoi samantien että koko paikan ainut miinus on se lohi. Yhdyn mielipiteeseen ja siksi varmasti menen salaatille toistekin, mutta jätän kyllä lohet muille.


Oli kyllä ihana istua pitkästä aikaa lounaalla ilman mitään kiirettä. Ystäväni tarvitsi uusia vaatteita syksyyn joten suuntasimme seuraavaksi kaupoille. Itsellänikin oli hankintalistalla jotkut tennarit tai lenkkarit niin oli oikein hyvä idea lähteä kauppoihin kiertelemään.
Olin jo ajatellut, että hankin syksyyn Vanssit, mutta Intersportissa kierrellesämme silmäni osuivat niin täydellisiin ihanuuksiin että se oli menoa. Vaihdoin kengät heti jalkaan ja nappasimme niiden kanssa asukuvat joten en paljasta hankkimiani kenkiä vielä vaan näette ne seuraavassa postauksessa.


Iltapäivästä suuntasin Polhemilla järjestetyille Mid Season Celebration pressipäiville. Nappasin muutamat kuvat silmääni miellyttäneistä uutuuksista joita viime käynnilläni ei vielä ollut esillä ja pääsin hypistelemään ihanaa Jean Paul Gaultier for Lindex -mallistoa. Rakkauteni sitä kimonoa kohtaan kasvoi vaan entisestään - se on kyllä pakko hankkia.
Paikalla oli myös Make Up Storelta muutama meikkaaja sekä Cailap by Mariela Sarkiman ryhmä tekemässä kampauksia. Istahdin meikattavaksi ja sain niin ihanan ja taidokkaasti tehdyn silmämeikin että ei mitään järkeä. Siitä löytyykin kuva instagramistani: reetta_e.


Jatkoin pressipäiviltä vielä takaisin töihin, hymyilytti, tuntui kuin kesä olisi tullut hetkeksi takaisin.
Aurinkoisia syyspäiviä kaikille, muistakaa hymyillä! <3

2 comments:

  1. Ohh that looks perfect, the food and the clothes and accessories:)) Lovely photos as always ♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot Gabriela, your comments are so lovely! <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.