I love me 2014

October 19, 2014

Kolmentoista tunnin yöunien jälkeen voin todeta, että tästäkin härdelli viikosta on selvitty. Vietin viikostani kolme päivää Helsingissä ja kun on paljon kaikkea tekemistä niin kummasti ne yöunet jäävät aina aika minimiin. Nyt kun univelat on kuitattu olen aamusta asti (heräsin kahden aikaan) käynyt viikonlopun kuvia läpi.
Perjantai ja lauantai vierähti messukeskuksessa ihanien tyttöjen, Siinan ja Erikan, kanssa. Pääsin myös tutustumaan useisiin ihaniin ihmisiin kun Siina nappasi minut mukaansa kauneustoimittajien messujatkoille Terra Novaan. Kiitos mukavasta illasta kaikille! <3

Tämä oli viides vai peräti kuudes kerta putkeen kun kävin näillä messuilla. Harmikseni täytyy todeta, että oman työni kannalta mietittynä ovat messut menneet todella huonoksi. Ennen on ollut mahdollisuus ostaa ihania kynsikoristeita ja muita tarvikkeita vaikka ja kuinka, mutta tällä kertaa kaksi isointa myyjää puuttui kokonaan joten en voinut tehdä mitään hankintoja liikkeeseeni. Ymmärtääkseni tähän asiaan on kuitenkin tulossa ensi vuonna muutos, joten jään odottelemaan innolla mitä tulee tapahtumaan.

Yleisesti kyllä suosittelen messuja kaikille - vastaavaa tapahtumaa kun Suomessa ei muualla ole. Ystävien kanssa messupäivästä tulee entistä hauskempi ja varmasti jokaiselle löytyy jotain kivaa. Itse sain tänä vuonna messuille bloggaajapassin ja olikin kiva käydä keskustelemassa uusista tuulista näytteilleasettajien kanssa.

Kuviakin tuli otettua ihan kiitettävästi, joten antaa niiden puhua viikonlopun tunnelmista.
Ketä muita kävi I love me -messuilla? 
Mikä teistä oli messuissa parasta?Messutunnelmia pääset tsekkaamaan myös instagramistani, @reetta_e.
Blogiani voi seurata myös facebookissa.

16 comments:

 1. Joo itekkin jäin ihmettelemään kynsikojujen vähyyttä :/ kun viimevuonna niitä oli reilusti enemmän :) kivoja kuvia oot ottanut

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy toivoa, että ensi vuonna niitä olisi taas enemmän. :)
   Kiitos Emilia, kiva että tykkäsit. :)

   Delete
 2. Voisitko mitenkään neuvoa, miten tuonne oikeaan laitaan saa tuollaisen instagramlinkin, jossa näkyy nuo kuvat? :) En oikein tiedä miten tuo googlettaakaan pitäisi, ja sinulla tuollainen näkyy olevan, joten kysäisimpä! Jos on kovin monimutkainen, joku linkki sivustolle missä tämä neuvotaan, olis kiva! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä on tosi paljon aikaa kun olen tuon blogiini lisännyt, mutta laita googleen hakusanaksi: instagram widget, sen avulla löydät sopivan koodin blogiisi. :)

   Delete
 3. Nuille messuille kyllä pitää joskus päästä, kuulostaa niin kivoilta! Kivoja kuvia muutes kaikki! :-)

  http://vievies.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä, ensi syksynä ne tulevat taas. :)
   Kiva kuulla, kiitos Karoliina. :)

   Delete
 4. Kivoja kuvia. Harmi tosiaan, ettei törmätty, mutta aika paljon väkeä siellä oli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olis ollu aika tuuria jos olis ihan vaan sattumalta törmännyt. Pääasia että kummallakin oli onnistuneet messut! <3

   Delete
 5. Olis ollu niin kiva päästä tänne, nyt ei vaan ollut mahdollisuutta. Mutta kuvia blogeissa onneksi piisaa. :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi ensi vuonna järjestetään taas - jospa silloin sattuisit pääsemään. :)
   Totta, olen itsekin fiilistellyt messuja useista blogeista. :)

   Delete
 6. Ooh, näyttää hyvältä! Mua niin harmittaa, etten ehtinyt tänä(kään) vuonna paikalle :( Ens kerralla on ihan pakko päästä paikalle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ihan luulin että olit Anskun kanssa sunnuntaina messuilla kun näin instassa hänen olleen mestoilla. Mutta juu, ens vuonna tosiaan sun täytyy viimein sinne mennä! :))

   Delete
 7. Oli kyllä mahtavat messut :) Hyviä kuvia oot ottanu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäsin kyllä itsekin kokonaisfiiliksestä kovasti. Kiitos Mipe! :)

   Delete
 8. Oo, mä niin tykkäsin messuista. Onneksi ne ei ole kuin kerran vuodessa, hitto mähän olisin muuten köyhä :D Ostin ihan kamalasti kaikkea. Aika loppui kesken, sunnuntaina kävin kaverin kanssa :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.