Tangle Teezer uutuus: Blow-Styling -muotoiluharja

October 23, 2014

Käväisin viime viikolla Tangle Teezerin pressissä Brittien Suurlähetystössä.
Perille löytäminen ei ollutkaan mikään helpoin tehtävä kun alueen rakennukset olivat massiivisten porttien takana. Kuvaaminen rakennuksen ulkopuolella oli kiellettyä, joten en uskaltanut edes kännykällä kuvaa napata vaikka olisi tehnyt mieli.
Itseasiassa kävelin vahingossa oikeidenkin porttien ohi ja lopulta ystävällinen vartija juoksi perääni ja pelasti minut suuremmilta harhailuilta. Niin ja jalkakrampeilta - olen niin rakastunut Reebokkeihini (ja koko kesän kuljin Birkenstockeilla) etten tunnu kestävän enää yhtään korollisilla kengillä kävelyä.
Tapasinkin taas sattumalta pressissä ihanat Anna-Mariat Klik ja Klik. Teimme yhdessä kenkäsuunnitelmia tulossa olevaan blogigaalaan, mutta ihan pelleilyksi se meni ja aivan kengätön olo minulla on edelleen. :D

Mutta niin, sitten siihen uutuuteen. Pressissä oli esitelmöimässä Tangle Teezer perheen uudesta jäsenestä itse tuotteen kehittäjä, Shaun P.
Onneksi saimme mukaan infot myös Suomeksi, sillä Brittienkku ei kuulu vahvuuksiini.
Harja näytti jännälle ja näyttää Tange Teezereistä ehdottomasti eniten vanhalta kunnon harjalta. Blow Styling -muotoiluharja on tarkoitettu käytettäväksi föönauksen aikana ja se nopeuttaa hiusten kuivaamista. Kuulostaa todellakin hyvälle, koska oman tukkani föönaaminen on todella aikaa vievä projekti, jota harvoin jaksan edes tämän vuoksi tehdä.

Valitettavasti en saanut harjaa vielä tapahtumasta mukaani, mutta kun postimies sen minulle tuo niin lupaan ehdottomasti raportoida sen toimivuudesta. Sitä en osaa sanoa, että koska harja ennättää minulle asti, mutta pressissä kerrotun tiedon mukaan harjan pitäisi tulla kauppoihin helmikuun aikana.
Kuulostaako tämä uutuus kiinnostavalta?
Entä onko tällaiset tulossa oleviin juttuihin liittyvät postaukset sinusta kiinnostavia yleisesti? :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3
Itse elän vähän jännittäviä hetkiä sen suunnitelmien suhteen - lupaan kertoa tästä "vain minulle voi sattua näin" jutusta illalla kun asian laita on selvinnyt.
13 comments:

 1. Uu, tuota varrellista olisi mahtia päästä kokeilemaan! Tällaisen pitkän reuhkan kanssa varrellinen on vain superisti kätevämpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään hirmuisesti myös normista TT:stä, mutta föönauksen kannalta en malttaisi odottaa että pääsen koittamaan tota. :)

   Delete
 2. Pakko päästä kyllä kokeilemaan! Tangle teezeristäkin pidän superisti joten tuollainen varrellinen on tosiaan kätevä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä ja toivottavasti on myös yhtä hyvä takkujen selvittäjä kuin edeltäjänsä. :)

   Delete
 3. Oho, kuulostaapa hyvältä uutuudelta! Tangle teezer on loistava harja ja uskoisinkin muotoiluharjan jatkavan samaa hyvää laatua. Odotellaan innolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! :)
   Mä en malttaisi millään odottaa! :D

   Delete
 4. Tuota varrellista olisi mahtava päästä kokeilemaan! Varrellinen olis nimittäin niin paljon kätevämpi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odotan kanssa kyllä kovasti, että saan tuon kokeiltavaksi. Mulla on ollut sarjan muita harjoja omassa liikkeessäkin myynnissä. :)

   Delete
 5. Täytyy ehdottomasti tuollainen itselle hommata, kuulostaa sen verran hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, nyt vaan odotellaan sen kauppoihin tuloa sitten innolla! :)

   Delete
 6. Vartta olen juuri kaivannutkin näihin perusmalleihin! Jes! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä uutuus tuntuu kyllä saavan paljon kannatusta. :)

   Delete
 7. Vaikuttaa hyvältä harjalta :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.