#weekend

October 27, 2014

Viikonloppu vierähti Helsingissä Indiedaysin Inspiration Dayn sekä blogigaalan merkeissä.
Varsinainen postaus päivästä tulee varmaan alkuviikosta, odottelen kuvausseinien kuvien julkaisua ja jos ne vaikka kerrankin olisivat onnistuneet (toivossa on hyvä elää) niin saisin ne sitten mukaan postaukseen. Gaalan asusta kun en ehtinyt nappaamaan mitään kuvaa perinteisen kiireen astuessa kuvioihin ennen sinne lähtöä.
Mutta meikki onnistui paremmin kuin hyvin ja herätti paljon mielenkiintoa. Voisinkin tehdä jonkinlaisen postauksen tuosta vihreän huulimeikin teosta erikseen jos ajatus vaan saa kannatusta?

Olimme varanneet Erikan kanssa huoneen Kluuvin Glo:sta ja tykkäsimme hotellista kovasti. Vessassa oli täydelliset valot laittautumiseen ja huoneesta löytyi myös kokovartalopeili. Erikan kanssa on aina vaan niin kivaa. <3

Viikonlopusta onnistuneen teki kaikki ihanat ihmiset joiden kanssa sai höpötellä - kiitos kaikille teille jotka teitte päivästäni mitä parhaimman! <3

Kameran kuvat ovat tosiaan vielä visusti muistikortilla, mutta viikonlopun fiiliksiä pääsee tsekkaamaan instagramistani, reetta_e. Postauksen kuvat ovat instastani napattuja ja lisää fiiliksiä sinne tulee maanantain aikana.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! <3
Ja ai niin, tuumin syysarvonnan järjestämistä ensi viikon aikana - miltäs kuulostaisi?


9 comments:

 1. Pus ihanainen ♥ Oli mahtia taas nähdä ♥

  ReplyDelete
 2. Oli kiva nähä <3 Me vanhat poistuttiin niin aikasin jo unelle ettei oikeen ehtinyt kunnolla kenenkään kans jutteleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli! <3
   En mäkään nyt niin nuori enää ole, mutta melkein kolmeen asti jaksettiin! :D

   Delete
 3. Kiva oli nähdä ja huulimeikki oli just hyvä!

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.